Dejan 16v Član 03.06.2011 #1 Prodajem dva prednja uljna amortizera sa Kayaba ulozcima stari godinu dana! Skinuti sa korada! Odgovaraju na Golfa 2,Corrado! Cijena 60KM Moze i zamjena za zadnje plinske od golfa 2!
Prodajem dva prednja uljna amortizera sa Kayaba ulozcima stari godinu dana! Skinuti sa korada! Odgovaraju na Golfa 2,Corrado! Cijena 60KM Moze i zamjena za zadnje plinske od golfa 2!
Dejan 16v Član 12.06.2011 #4 Ulosci odgovaraju sigurno, a mislim da je kuciste amortizera malo drugacije, sa ovim amortizerima malo bi je spustilo!
Ulosci odgovaraju sigurno, a mislim da je kuciste amortizera malo drugacije, sa ovim amortizerima malo bi je spustilo!
Armin01 Član 12.06.2011 #5 ma to i treba nek ide u pod :icon_biggrin::icon_biggrin: bitno je samo da moze ulozak stati :icon_smile:
ma to i treba nek ide u pod :icon_biggrin::icon_biggrin: bitno je samo da moze ulozak stati :icon_smile:
Dejan 16v Član 12.06.2011 #7 Pasu kod dvojke su isti amortizeri!Evo sad me kontaktirao Armin01 pa ako nekupi javim ti!