kako mislite oprosteno ti je ...ko treba da joj oprosti?? oni koji su kao ona ili gori??
uostalom samo Bog prasta i osudjuje, on gleda dusu a ne masku...
nisam ja rekao nista dobro ni lose za ovu zenu..uopce i ne govorimo o njoj nego vise uopsteno..ona je bila samo 'inspiracija'...
a primitivizam kojim odisu ovi ljudi koji gledaju, pljescu i smiju se... ne moze se to nazvati moralnim...ali eto njih niko ne dira...
svakoj 'kurvi' (horizontalno rasprostranjenoj) se smiju i podcjenjuju oni koji im plate za sex, ali oni su drustvu normalni moralni uzorni gradjani jer eto niko nije saznao da je ciko od 50 god platio 18- godisnjakinji da je j*e do mile volje..lopovi/kriminalci koji ukradu milione se tapsu po ledjima i ljube u dupe...prica/traca se o drugima na sve strane ljubomora, zavist, laz.. jel to moral?
da bi radio dobro moras znati sta je dobro...neki to ne nauce ili nemaju mogucnost...
a osudjivanje je jedna od najgorih osobina koju neko moze imati, bar za mene..a i samim tim izdizes sam sebe to je 'zalosni moral'...
svako za sebe pa nek Bog ocjeni...haja
edit:little dragon je otprilike rekao slicno....
o tome objasnjavam po meni te koje kriju nisu nista bolje, a inteligencija je Bogom dana pa tako da joj ne mozemo uzeti za lose sto je glupa