GrandMaster je napisao(la):boli kol'ko je ruzan...
A Golf 6 je olicenje ljepote
Salim se, naravno, moram malo biti pristrasan, ipak vozim Volvo:icon_biggrin:
GrandMaster je napisao(la):boli kol'ko je ruzan...
MTR je napisao(la):Posljednji pravi Volvo je bio S90 - sorry na ispravci, inace vremena se mijenjaju tako i Volvo , drago mi je sto je nova tehnologija implementirana i u ovom modelu , mnoge stvari koje se nalaze u ovom modelu su patentirane i koriste se prvi put u jednom automobilu , nije sve u izgledu i performansama . Pravi automobil je umjeren sklad svih komponenti od mehanike do ponude prostora i upotrebljivosti , na kraju krajeva ne vozim se na krovu auta nego unutra , boli me kako izgleda , bitno mi je sta mi daje na volanu , sjedistima , lezanju , kocnicama ......
BiT je napisao(la):Da, da S90, pardon.Sta bi dao za jednog!:icon_sad::smajli10::123: Nisam vidio nijednog na nasim tablama, ni 960, ni s90.
A ne kazem ja da je samo vanjski izlged vazan. Volvo je oduvjek bio poznat po inovacijama koje su uvek prvi uvodili u svet automobilizma. Onda je tu naravno i sigurnost i pouzdanost. I to su zadrzali i danas.
Ali ipak, trebali su zadrzati barem nesto od tog svog starog dizajna. Kako npr. Saab u zadnje vreme pravi zvjerke od auta sto se tice dizajna, a zadrzali su onu staru svoju crtu.![]()