Osvjezivaci zraka u vozilima gras-a

Osvjezivaci zraka u vozilima gras-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Nece ni ovi osvjezivaci nista pomoci... kad udju penzioneri djedovi, pa jedan smrdi na rakiju, drugi na luk, treci smrdi sam od sebe, a cetvrti udje u potkosulji kad se vraca iz baste, i kad digne ruku da se uhvati... to i bi :lol:

Član
SamiRX-8 je napisao(la):
Nece ni ovi osvjezivaci nista pomoci... kad udju penzioneri djedovi, pa jedan smrdi na rakiju, drugi na luk, treci smrdi sam od sebe, a cetvrti udje u potkosulji kad se vraca iz baste, i kad digne ruku da se uhvati... to i bi :lol:

podigne ruku i stvori efekat ko na onoj slici :lol:

Član
emir_89 je napisao(la):
SamiRX-8 je napisao(la):

podigne ruku i stvori efekat ko na onoj slici :lol:

stvarno nek nam je BOG na pomoci sad kad se ovo sve pomjesa GASNA KOMORA, ajd bolan sto to smrdi ovi stariji, nego jos kad digne ruku pa usmjeri svojim neobrijanim, starim, maljavim potpazusjem u nekoga a ono se cijedi li cijedi a pa joj od se kacim za tramvaj ako vidi te da je momak poginuo znajte da sam ja

Član
steta sto nema tramvaja do vogosce :D kaze ne moze uz kobilju glavu, slajdra... :D

kad smo kod tramvaja i slajdranja, malo offa. neki dan ondje kod bbi-a gledam kako jedan tramvaj gura drugi, valjda ovom prvom nesto crklo. i stali na semaforu i sad treba da krene. kad poce slajdrat, pusi se iz onih tockova, dok nije "procepio" spica ziva, gledat tramvaj kako ide i slajdra :D

Član
maloprije doso busem i fakat, NEEEMAAAA GAAAAAAAA :D kile, jesi to ti nocas odradio pa znas da nema :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.