Micky je napisao(la):imamo u Merkuru na stupu ako nema dodju brzo
adi187 je napisao(la):Ja kupovao tri puta one PILOT w5w u mercatoru u onoj radnji u TZ i ne izdrze vise od dvije sedmice i na kraju vratim obicne sijalice dok gdje ne nadjem da valjaju ...imaju neke u A3Mu al oni dok posaljuu lakse u Hrvatsku otici pa kupit :lol:
Uspud, duze izdrze one sa pijace neg ove ....
Trebo se netko na forumu potrudit pa nabavit kakve da valjaju bilo bi zainteresovanih ....:icon_smile:
adi187 je napisao(la):Ima njih i na pijaci a kolko ce trajat :icon_question: 2 sedmice max pa opet mijenjaj :icon_mad::icon_evil:
veljo-p je napisao(la):adi187 je napisao(la):Ima njih i na pijaci a kolko ce trajat :icon_question: 2 sedmice max pa opet mijenjaj :icon_mad::icon_evil:
ja imam sa pijace vec dve godine nisu crkle tri marke kostaju
adi187 je napisao(la):veljo-p je napisao(la):adi187 je napisao(la):Ima njih i na pijaci a kolko ce trajat :icon_question: 2 sedmice max pa opet mijenjaj :icon_mad::icon_evil:
ja imam sa pijace vec dve godine nisu crkle tri marke kostaju
Radile su i kod mene na 190 mercedesu vise od godine neke s pijace i njih ima raznih kad bih znao koje su bile:icon_rolleyes: ove PILOT sto radi ne mogu vise od 2 sedmice testirano vise puta e sad ne znam sto se tice otpora mozda im ne odgovara na svakom autu :icon_question:
Al kako god izgleda da valja preko granice ici radi ovoga kod nas nigdje naci da valjaju! :lol: