Little Dragon je napisao(la):Nista ja savjetujem organizatorima kad budu pravili slijedeci event nek brzinski sklope i jedan Ring ili jos bolje Kavez jer ovo postaje Seherzada :lol:
VR6Boki je napisao(la):Ti uspijes jedino pobjediti sa tudjom bocom za NOS :lol:
antrax je napisao(la):pozdravi mi Sretu i reci mu da ne pokupi tvoju politiku ponašanja, tj. da se ne ljuti zbog gluposti kao juče kad sam se ja smijao poslije tvojih riječi pa vožnje... da ih citiram, da ne kažeš da lažem "auto je spremno i može 100% odvest VEOMA niskih 10 sekundi" a poslije vožnje rezultat VEOMA blizu onog što si rekao... 11.6
pa moj drug izgubio bi opkladu kad si vadio novčanik, htio si opkladu za drugu vožnju da ide u 10, a ono bilo 11.1 koliko se sjećam
I priznaj Sreto da je bilo fino vidjeti polufinale klase 10, dva OPEL kadetta stoje na startu, a tvoj vozač u nižem rangu bio :icon_sad:
Streetrace plus K1 Osijek 2012 :lol:Little Dragon je napisao(la):Nista ja savjetujem organizatorima kad budu pravili slijedeci event nek brzinski sklope i jedan Ring ili jos bolje Kavez jer ovo postaje Seherzada :lol:
antrax je napisao(la):Jasa vratit ću ti za onaj krug na kružnom toku
antrax je napisao(la):pozdravi mi Sretu i reci mu da ne pokupi tvoju politiku ponašanja, tj. da se ne ljuti zbog gluposti kao juče kad sam se ja smijao poslije tvojih riječi pa vožnje... da ih citiram, da ne kažeš da lažem "auto je spremno i može 100% odvest VEOMA niskih 10 sekundi" a poslije vožnje rezultat VEOMA blizu onog što si rekao... 11.6
--- jos nesto - poruka od Srete za Antraxa - "steta sto se nisi opkladio" Icon_biggrin
pa moj drug izgubio bi opkladu kad si vadio novčanik, htio si opkladu za drugu vožnju da ide u 10, a ono bilo 11.1 koliko se sjećam i nemoj se ljutit i živcirat onako zbog nebitnih stvari u životu da se ja tako ljutim, morao bih izudarat Trizexa što mi je popio svu rakiju sinoć :lol:
I priznaj Sreto da je bilo fino vidjeti polufinale klase 10, dva OPEL kadetta stoje na startu, a tvoj vozač u nižem rangu bio :icon_sad:
Što se tiče ostatka, tamo u Osijeku sam bio u petak došao sa ekipom iz SRCS (Jasa vratit ću ti za onaj krug na kružnom toku ), dobro noć prošla... fina raja bila tamo koja je krenula iz BiH zajedno sa nama... roštilj se palio, malo se pilo, zezalo i td...
Pozdrav za Tuzlu, Živinice i td... vidimo se slijedeći SR ko bude išao, uz još bolju organizaciju noćnog programa uz roštilj
funky je napisao(la):noke, 17 klasa ne postoji vec vise od godinu