Član
ja organiziram street race i to je ono što ja radim. Sve ostale discipline rade ljudi koji imaju znanja, volje i muda upustiti se u taj dio posla.
Meni osobno, uspoređivati adrenalin na utrkama, i aute koji stoje na parkingu cijeli dan, sa mjesta organizatora, je uopće bezpredmetno uspoređivati.
Organizirati ću ja sutra mega-style događaj, a osobe koje su gore komentirale neka potpišu min 100 auta na pisti, i pokrivanje eventualnih troškova od generiranog financijskog minusa . Može?
Lijepo je vidjeti kako svi traže svoje, i odmah nađu kritiku. A što mislite, tko mene pita, zašto ja umjesto da si kupim nova kola, idem razbijati glavu i baciti sve pare u jedan vikend i moliti boga da se barem dio para vrati? A u međuvremenu se objašnjavati i čak ispričavati zato što neki dio manifestacije nije na razini koju su neki, eto, očekivali?
Gospodo, zasučite si malo rukave, napravite si događaje kakvi vam pašu, jer i ja volim doći kao gost, pustiti par maraka na pivu i družiti se sa ekipom.
Ali vidi vraga, osim par magaraca koji stalno vuku, nema nešto novih imena na sceni? Što mi je čudno, kad je toliko ideja posvuda oko nas.
Street Race / StreetStyle
Subota i nedjelja.
Klase:
- najbolji auto po izboru žirija (1.-2.-3. mjesto, poklon paketi, pehari)
- najbolji auto po izboru publike (1.mjesto, pehar)
- najbolji exterijer (1.mjesto, pehar)
- najbolji interijer (1.mjesto, pehar)
- najbolji za najmanje love (1. mjesto, pehar)
Sudačka komisija: Goran Popović, AUTOSOUND
Prijave natjecatelja: 08:00h - 11:00h
Početak ocjenjivanja: 12:00h
Kotizacija: 100,00kn
Meni osobno, uspoređivati adrenalin na utrkama, i aute koji stoje na parkingu cijeli dan, sa mjesta organizatora, je uopće bezpredmetno uspoređivati.
Organizirati ću ja sutra mega-style događaj, a osobe koje su gore komentirale neka potpišu min 100 auta na pisti, i pokrivanje eventualnih troškova od generiranog financijskog minusa . Može?
Lijepo je vidjeti kako svi traže svoje, i odmah nađu kritiku. A što mislite, tko mene pita, zašto ja umjesto da si kupim nova kola, idem razbijati glavu i baciti sve pare u jedan vikend i moliti boga da se barem dio para vrati? A u međuvremenu se objašnjavati i čak ispričavati zato što neki dio manifestacije nije na razini koju su neki, eto, očekivali?
Gospodo, zasučite si malo rukave, napravite si događaje kakvi vam pašu, jer i ja volim doći kao gost, pustiti par maraka na pivu i družiti se sa ekipom.
Ali vidi vraga, osim par magaraca koji stalno vuku, nema nešto novih imena na sceni? Što mi je čudno, kad je toliko ideja posvuda oko nas.
Street Race / StreetStyle
Subota i nedjelja.
Klase:
- najbolji auto po izboru žirija (1.-2.-3. mjesto, poklon paketi, pehari)
- najbolji auto po izboru publike (1.mjesto, pehar)
- najbolji exterijer (1.mjesto, pehar)
- najbolji interijer (1.mjesto, pehar)
- najbolji za najmanje love (1. mjesto, pehar)
Sudačka komisija: Goran Popović, AUTOSOUND
Prijave natjecatelja: 08:00h - 11:00h
Početak ocjenjivanja: 12:00h
Kotizacija: 100,00kn