evo par zvanicnih informacija objavljenih na forumu organizatora...
Svi smo vidjeli što drifteri rade na CDCu, ali to nije razlog da to ne vidimo još jednom!
Veliko mi je zadovoljstvo najaviti najbolje driftere iz Hr, i posebnog gosta iz BiH. dečki će za Vas složiti mali Show program, i naravno nezaobilazni..
DRIFT TAXI
...
I sa Street Styleom idemo dalje.. Ali ovaj puta malo drugačije. Od brojnih pravila imamo samo gužvu, a automobili se ionako slažu da bi bili atraktivni nama i ljudima oko nas, stoga..
-Jedina komisija ovoga puta će biti POSJETITELJI!
-Kako ćete dati svoj glas? Jednostavno, ubaciti ćete svoju ulaznicu u Vama najljepši automobil.
-Proglašenje pobjednika (naravno, tri mjesta) će biti po prebrojavanju glasova u 16:00h
-KOTIZACIJA: 100kn
-SPONZOR STREET STYLEA, vaš i naš AutoSound!
-Prijave će se vršiti usporedno sa SR prijavama, do 10:00h.
...
idemo sa 5 klasa kao i prvi put....po db-drag pravilima jer su puno jednostavnija...s tim da ćemo mi male izmene napraviti radi samih takmičara....
mini STREET
street A
street B
street C
PRO
pa ukratko:mini će biti svakodnevni auti,koji se ne takmiče inače ili oni koji imaju slabiji set-up koji svaki dan slušaju...
street će biti po pravilima db-draga jer je najjednostavnije.....
i PRO...tu bude svašta dozvoljeno pa trpajte sve što stane u auto....zidove,pojačala,akumulatore....šta god...samo peglajte....
jedina stvar će biti da u svim klasama auti mogu raditi,takmičari mogu biti u autima sa zaštitnom opremom na vlastitu odgovornost i nema nikakvih ograničenja za hz i to je to....
ako ima ko šta da pita...tu smo Dule i ja,pa da vam odgovorimo...i to je to...pozdrav svima,i vidimo se ponovo....
kotizacija je simboličnih 100 kn.....nagrade,šampanjac i butelje vina(da se posle zalijemo),nagrada i za najglasnijeg na susretu,a možda i za najtišeg.......i Auto-sound je obezbedio neke male nagradice,o tome ću još da napišem kad mi se javi šta će to biti....ali uglavnom bit će i neke sitnice još....
LP....vidimo se...
ako neko kasni neka nam se javi....+385-99-2143-555
...
AKS za sve natjecatelje i goste OSIJEK STREET RACE SHOWA No_2 organizira WELCOME PARTY..
vrijeme: 20:00h pa dok ne završimo..
program: gledanje video snimke prošlog SRa, poklon "1na1" video produkcije; GRAH za goste koji će nam doći gladni, pričanje lovačkih priča nakon par piva..
Dakle, svi natjecatelji i gosti koji će doći u petak, neće vam biti dosadno..
...
...
i jos jednom napominjem, sa svih strana stizu najave dolaska i ako posluzi vrijeme ovo bi vrlo lako mogao biti najveci race ove godine ...
jos samo 9 dana..
:123: