osiguranje

osiguranje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Prošle sedmice mi uništena honda u udesu bili su mi oni likovi iz mog
osiguranja slikali auto pa nešto ganjaju sada,
mali išta od toga moželi se dobiti makar cener :D
Ipak je ovo bosna nejverujem da će išta biti da mi se u auto zabio stranac bilo bi drugčije ,
jel imo ko sličnu situaciju kako je prošo .

i597269_P17070916.160001.jpg

i597268_P17070915.570001.jpg

MTR

Član
zavisi kod koga si osiguran , kakav cener bolan nije passat , de napisi kod koga je osig.

Član
sta bola odma kod doktora sto nisi isao da sredis da ti je vrat pojeban i sve ostalo navest sve ko je bio u autu i da svi idete srati da vas boli bla bla platis malo nalaze i slicno jos odstete na auto a za hondu su dijelovi jako skupi najmanje za ovo mozes izvuci 5.6 000 maraka ako znas kako

MTR

Član
bmwscaner je napisao(la):
sta bola odma kod doktora sto nisi isao da sredis da ti je vrat pojeban i sve ostalo navest sve ko je bio u autu i da svi idete srati da vas boli bla bla platis malo nalaze i slicno jos odstete na auto a za hondu su dijelovi jako skupi najmanje za ovo mozes izvuci 5.6 000 maraka ako znas kako

POTPIS

trebali ste svi upadat u nesvjest , malo gluma

Član
ja sam kod sarajevo osiguranja a neznam kod koga je onj lik što se zabio u auto,
samo znam da je vozio ford galaxy i da živi u banjaluci

EDIT
nije bilo rodtilejima do toga ja nisam bio u autu sa nima kad ih je udarilo,
ali nakon dan dva mati je počela imati nekih problema sa kičmom išla je u bolnicu i tak.

MTR

Član
uzmi tu potvrdu od ljekara , nije se stim zajebavat , i nek ode na pregled jebi ga udar je straga , to je opasno

Član
od suvozača sic je sav iskrivljen ukoso dobro su prošli koji je udar bio ,
vidjećemo kako će biti nije i tu valjda neka mućka ko u policiji,
policajci nisu nama u izvještaj unijeli sve podatke umanjili udes oko 50%
jer su poznavali onog što je napravio udes al to smo rješili pa su napisali kako treba izvještaj

Član
dobices ti pare..ali ces da se nacekas..cak i advokata postoji mogucnost da ces angazovati...
jer vecina osiguranja osporava koliko god moze da te ne isplati...i vecinom se daju smijesni iznosi....
jer kod mene je prijatelj imo slucan slucaj ..samo totalna steta...5 puta se auto prevrnulo....
gospodin se neki naso..i posho ga obic...i zakaci ga u zadnji lijevi dio i hop....

ceko je oko godinu dana dok nije dobio pare...

i opet dobio oko 11.500KM od toga 10% advokat:lol:

a nadam se da ces polijepo da naplatis;);)

Član
e ovako od moje cure stari imao prije 2 god udes on i dva lika ili na kartanje i balavac sa tatinim autom iz krvine bum u njih njima nista auto rajebano ( audi 100 cc nikakav ) i inace sredili papire malo sanc na vrat folovi golovi i 6 000 dobio za auto i odstete na njih 3

Član
bmwscaner je napisao(la):

ovo uradi sto ti cojk rece...malo ces duze cekat doduse al ces si od para koje dobijes od osiguranja kupit jos bolju hondicu;)

Super Moderator
ja znam kad je mati pola imala i skretala na benzinsku i neka se zabije u nju nazad
i ganjali nesto kratko dosadilo nam i ganjat brate ne znam jesmol ista ikad i dobili
i uradili sami sve platili da urade auto ponovo
al moze se sve to sredit drug samo sto ces duze cekat
eee da nam je prava drzava odma bi se rijesilo
malo glumite te povrede i tako to al eto kazes mamu ti malo boli kicma i nije se stvarno zajebavat s tim i moja mama ima jos problema sa kicmom od jednog udesa kad je sleper opalio....

Član
ma jarane dobices pare..al ces se postenski nacekat..evo mog starog je prije pola god udario lik...i poslikali to ...i majstor odradio sve... kad dobijes papir ..kolko ces dobit love.il nesto slicno..zovi ih svaki drugi treci dan..budi uporan i dobices..a ako ti budu govorili iduce sedmice nonstop..reci nemorate mi ni dat tuzicu vas..i odma ces dobit kes..tako je bilo bar u 5 slucajeva..st oja znam .. :cool:

Član
ne kontam.. jel to tvoje osiguranje placa? ne njegovo? jel bila policija na mjestu udesa? tako bi saznao kod kog je to drugo auto osigurano - i koje bi normala platit morala.

moj udes bi u HR, grawe osiguranje. nakon godinu su me isplatili

ukratko,radilo se o mom bivsem Golfu III,vozila supruga,covjek je udari u prednju desnu stranu,on kriv,ja dosao ne lice mjesta,popisao ostecene djelove zajedno sa momcima iz osiguranja (njegovog), kriva osovina,blatobran,felge,branik itd...ja sve napravio za 350KM...njihova procjena bila 800KM..nisam pristao,nego NJIHOV predracun uzmem i profaksam u AC Qvatro,dobijem predracun sa cifrom od 3080 KM :icon_eek: ...tu su nastala prepucavanja i ja pristanem,radi starosti vozila(92god, 50%) da mi isplate 1600KM :D ..dobio novac u roku 21 dana...znaci,uzmes njihov predracun i pici u ovlasteni servis nek ljudi sve fino saberu,djelovi,zamjena farbanje...tu te nemoze niko praviti budalom,i zovi svaki dan i pitaj kad ce biti gotovo,nije im u interesu da ti odmah daju novac
[/quote]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.