dumpors je napisao(la):Da se malo napravim pametan i da vam otvorim oci.
Zivim na selu, idem autom na posao u grad svaki dan 7km i plus po potrebi u setnju,shoping itd. Imam zenu i malu bebu i jednu (moju) platu. I najmanji problem mi je cijena goriva, druge stvari su duplo gore, zato ne tratite vrijeme u ovoj temi, protesti po pumpama i blokade i slicno,i vi i ja znamo da od toga nema nista.
dumpors je napisao(la):pioneer duplo gore stvari su odjeca,obuca, hrana, pelene,struja,voda, drva za grijanje. I ja bi volio da je gorivo jeftinije ali nije. Neka ga poskupe duplo, j... me se,necu ici u grad dva puta dnevno nego jednom i ciao,ali ne mozes jednom jesti nego triput,i ne mozes se ujutro grijati,a navece smrzavati. Garantujem da vecina nas,ja prvi pola goriva prospe na gluposti,ceif,i pola zaista pametno iskoristi. A opet to je samo moje misljenje.
darko13 je napisao(la):Pa cijene svega toga su direktno povezane sa gorivom čim gorivo poskupi poskupi i to...protest može biti započet zbog goriva ali i sve ostalo da se naglasi...Nije cilj samo izaći na ulicu lupati i galamiti nego treba smisliti neki kreativan način da se pošalje poruka i da se masovno svi pozivaju na to interent, letci i sl. jedino se tako može privući pažnja i postići željeni efekat...
ZELA GTI je napisao(la):dumpors je napisao(la):pioneer duplo gore stvari su odjeca,obuca, hrana, pelene,struja,voda, drva za grijanje. I ja bi volio da je gorivo jeftinije ali nije. Neka ga poskupe duplo, j... me se,necu ici u grad dva puta dnevno nego jednom i ciao,ali ne mozes jednom jesti nego triput,i ne mozes se ujutro grijati,a navece smrzavati. Garantujem da vecina nas,ja prvi pola goriva prospe na gluposti,ceif,i pola zaista pametno iskoristi. A opet to je samo moje misljenje.
Kako lupetaš majko draga:icon_eek:
Ti se šališ?
Ne salim se,jesam to nesto pogresno napisao, ovo je tuning forum pa svima cijena nafte tesko pada,ali nije zivot nafta,ima jos toga.
dumpors je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):dumpors je napisao(la):pioneer duplo gore stvari su odjeca,obuca, hrana, pelene,struja,voda, drva za grijanje. I ja bi volio da je gorivo jeftinije ali nije. Neka ga poskupe duplo, j... me se,necu ici u grad dva puta dnevno nego jednom i ciao,ali ne mozes jednom jesti nego triput,i ne mozes se ujutro grijati,a navece smrzavati. Garantujem da vecina nas,ja prvi pola goriva prospe na gluposti,ceif,i pola zaista pametno iskoristi. A opet to je samo moje misljenje.
Kako lupetaš majko draga:icon_eek:
Ti se šališ?
Ne salim se,jesam to nesto pogresno napisao, ovo je tuning forum pa svima cijena nafte tesko pada,ali nije zivot nafta,ima jos toga.