George Član 09.03.2011 #1 Ako netko zna gdje ima kod nas nabaviti ili naručiti AMG spojlere za c klasu w202? sad sam u toj fazi da svoju nebih prodavao nego bi je napucao malo :icon_smile: ovako:
Ako netko zna gdje ima kod nas nabaviti ili naručiti AMG spojlere za c klasu w202? sad sam u toj fazi da svoju nebih prodavao nego bi je napucao malo :icon_smile: ovako:
VR6Boki Član 09.03.2011 #2 Sta ces je napucavat, eno na piku bio C36 AMG za 9000 KM. Kupis original i vozis... :icon_eek:
George Član 09.03.2011 #3 VR6Boki je napisao(la): Sta ces je napucavat, eno na piku bio C36 AMG za 9000 KM. Kupis original i vozis... :icon_eek: Kliknite za proširenje... gdje je ta daj mi link! ma prejako mi to mislio sam svoju sredit da izgleda kao amg :lol: ipak je c180 malo ekonomičniji
VR6Boki je napisao(la): Sta ces je napucavat, eno na piku bio C36 AMG za 9000 KM. Kupis original i vozis... :icon_eek: Kliknite za proširenje... gdje je ta daj mi link! ma prejako mi to mislio sam svoju sredit da izgleda kao amg :lol: ipak je c180 malo ekonomičniji