hvala.. :icon_cry:Brum Brum je napisao(la):Nisam tuner ali znam da nemogu zadnje od golfa 2 na golf 1.
meni je nazad problem...emirEX_sa je napisao(la):mogu prednje samo se moraju zamjeniti i oni tanjirici sto dodju ispod aksijalnih lezajeva jer je opruga kod dvojke malo sireg otvora na krajevima iste. a za zadnje ne znam
ljuboje je napisao(la):meni je nazad problem...emirEX_sa je napisao(la):mogu prednje samo se moraju zamjeniti i oni tanjirici sto dodju ispod aksijalnih lezajeva jer je opruga kod dvojke malo sireg otvora na krajevima iste. a za zadnje ne znam
stavio sam felge od 8j(14") a stavio jos i distancere pa mi poprilicno vire...
ja bih njih ...kvik!odrezao..ali ne dobijam krutost,pa kada bi mi neko sjeo nazad,cesalo bi...e zato moram staviti crvene...a za keca ne mogu da nadjem odgovarajuce..
samo nemojte govoriti da imaju nove...:lol:
ja vozim keca, ne sesticu!!! :lol:
ljuboje je napisao(la):MAJSTORI,interesuje me da li moze da se "uglavi" zadnja crvena opruga od dvojke na keca...?da li su istog precnika...(nije mi bitna visina ,ni precnik sipke,vec precnik komplet opruge,...)?
zamolio bih profi tjunere da mi odgovore...
unaprijed hvala...
anes golf je napisao(la):one su iste precnika nego vise a to sto ces osjeci nece biti auto stabilno kao na sporckim oprugama. trazi od keca ili siroka...