RE: oprez
nokke je napisao(la):
ibizasa je napisao(la):
mislis na parking kod pekare (drvenija), ispred fotokopirnice? tu je veceras bilo i moje auto je8ote
P.S. JE8EM IM MATER !
onaj parking uzduzni ono sto ubacujes kovanice....tamo na glavnoj cesti...tacnije kod pedagoske akademije...
aaa, ja parkirao odmah dole, onaj mracni, bas me cudi sto su tu ordinirali kad je u prolazu izmedju dvije ceste, ja ostavio auto dole ispred kopirnice odmah, bio neki kombi pored
, mracno ha-hu al nikad se nista nije desilo
to su tebi u prolazu levati garant, ne mogu da vjerujem sta se desava, cc
rinaldo je napisao(la):
..bem im majku klošarsku , ja sam prije par godina (E36 vozio) tri puta parkirao u Švrakinom i sve tri puta mi obili :icon_mad:
mislim, švrakino, šta drugo reci, jaran radi na dostavi, ostavio kamion (kocku-kombi/kamion) na 2 min samo da mu potpisu robu, kamion stajao nekih 5-6 metara ISRED radnje, znaci kroz prozor se vidi pola kamiona, neki lola mu usao znaci u tih max 2 min, rasklopio mobitel (k850i), izvadio karticu-ostavio na konzolu i otisao sa mobitelom....
EDIT: btw jaranici je pred kraj ljeta obijeno auto kod doma zdravlja na bistriku, razbijeno staklo suvozaca - pug 307, iz auta izvadjene naocale koje je kupovala u mom prisustvu u bezistanu, naocale placene 10 KM