OPET PROBLEM sa TDU

OPET PROBLEM sa TDU

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja stvarno ne znam sta vise ovoj igri da radim (Test Drive Unlimited)!!! Opet blokira isto kao pre nisam posteno ni minuta odigrao! Instalirao sam najnoviji driver od graficke i reinstalirao igru i problem je BIO resen sto se blokiranja tice ALI je posle toga igra seckala ko luda da je nemoguce voziti,frame rate konstantno ispod 10fps,sto se ranije sa starim driverom nije desavalo. Igra je radila skroz OK samo je primetnije seckala kad se vozikam po gusto naseljenoj gradskoj zoni,i online je sve bilo ok. Nije mi jasno kako novi driver moze da uspori igru,zar ne bi trebalo da lakse radi sa novim. Stvarno sam popizdeo vise sa ovim!!! Posto je bilo ne moguce igrati pokusao sam da vratim stari driver i da igru instaliram na drugo mesto. Igra je onda radila opet ok sa starim driverom ali samo to vece jer sutradan je opet zaglavila kad sam probao da izadjem iz kuce na mapu da vozim! Opet sad obrisao stari driver i instlirao novi i reinstalirao igru na isto mesto ali i dalje blokira,instalirao igru na drugo masto i nista! Razmisljam da obalim Widows posto mi se cini da mu je vrame jer se par puta resetovo sam od sebe. Sta da radim jos imali neko neki predlog?
 
Član
Da li ti kompjuter ispunjava ove kriterije:
System requirements:
- OS : Windows 2000 / XP / Vista
- PROCESSOR : Intel P4 2,4Ghz ou AMD Athlon 2800+
- RAM : 512 MB - 1 GB recommended
- VIDEO CARD : ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM. Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended
- SOUND CARD : DirectX 9.0 compatible Sound Card
- SIZE ON HD : 8 Go
- Direct X 9.0 (included)
Ako da, onda postoji mogucnos da ti je potrebna defragmentacija diska ili eventualno imas virus koji "jede" ram memoriju i slicno... Ako i to ne pomogne, onda ti ne gine jedna reinstalacija ;)
 
Znam koji su zahtevi,a konfigurazija je starija i ispunjavam sve, jedino je CPU moguci problem ali to bi valjda trebalo da bude po sistemu ako podrzavas minimum onda radi ako ne podrzavas onda ne radi uopste!!! Kofiguracija je sledeca: AMD Sempron 2400 ??? ,ATI Radeon X800XT 256mb 256bit AGP , 1.5GB RAM ,Windows XP i ostalo se podrazumeva. Dal neko ima slicnu konf. da je igragrao na njoj i kako je to radilo nek javi?
 
Član
neznam jel ti od pomoći al ja sam imo na svom kompu sličan problem imo sam instaliran Just Cause (koji je zahtjevniji od T.D.U) i T.D.U,sve je radilo na maximum detalja i svega ostaloga i nije ništa štekalo,i ja instaliram novi drajver za grafičku i poče zapinjati u obe igre,vraćo sam stari driver al džaba,uzmem formatiram pobrišem disk C: na kojem je windows i nanovo ga instaliram,uzmem stari driver i sve opet radi i nfs pro street radi na maxu,nfs carbon,i slične igre,
evo jedan link http://forum.pcekspert.com/
možda nađeš nešto
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top