ado_d Član 03.01.2011 #304 VR6Boki je napisao(la): Daj vrijeme neko okvirno, pola 11 recimo, pa cemo se skupiti?? Kliknite za proširenje... Pa rekoh prvo da vidim ima li raspolozenih. Moze u pola 11
VR6Boki je napisao(la): Daj vrijeme neko okvirno, pola 11 recimo, pa cemo se skupiti?? Kliknite za proširenje... Pa rekoh prvo da vidim ima li raspolozenih. Moze u pola 11
Sajo_Golf GT Član 03.01.2011 #309 VR6Boki je napisao(la): Pisao je trizex, imas na 3-oj strani ove teme... Kliknite za proširenje... citao sam samo je problem sto je kod mene drugi router pa te upute ne vaze za mene....
VR6Boki je napisao(la): Pisao je trizex, imas na 3-oj strani ove teme... Kliknite za proširenje... citao sam samo je problem sto je kod mene drugi router pa te upute ne vaze za mene....
VR6Boki Član 03.01.2011 #310 I kod mene je drugi, neki Siemens, al opet sam nasao onu opciju, samo nije bila na istom mjestu kao kod trizexa. Kad udjes tamo prosetaj se malo onim meny-ima, naci ces tu opciju...
I kod mene je drugi, neki Siemens, al opet sam nasao onu opciju, samo nije bila na istom mjestu kao kod trizexa. Kad udjes tamo prosetaj se malo onim meny-ima, naci ces tu opciju...