Opel Vectra B DTI

Opel Vectra B DTI

Imam ja fabrički radio cdr500 ako budeš zainteresovan javi se. Skini tapacir pa vidi šta se klima, možda je samo popustao, tu gumu na rukohvatu skineš imaš jedan + šaraf, gore prekidaš od retrovizora tu imaš drugi + šaraf pa dotegni to.
 
Član
ma ne bih ni taaj fabricki.. ovako mi lakse sve mi na stiku.. ko ce se zavrkavati sa cd-ovima.. pokusat cu nesto iprovizovati, ma too me toliko i ne iritira koliko taj tapacirung.. morat cu ga skinuti pa vidjeti sta sere.. a jbg da je benzin ne bi treslo.. znaam i ja too.. ko znaa ako se odlucim zadrzati auto kod sebe duzi period mozda i bude benzin ubacen ;)
 
Imaš li lim tvornički od radija? ako se ubaci kako treba, (saviju uši na limu) ne bi smio ispadati nikako.
 
Član
ee pa too me i zajebava, nije mi tvornicki lim.. kad sam kupio auto nije bilo ni lima ni radija.. i kad sam kupio cd player, covjek mi dao i nov lim.. kad saam lim ubaci uklopi fino.. al kad i cd player ubaci i uklopi u lim, lim se izvuce malo, vidjecu da nekako zasarafim lim za onu plastiku, pa onda probati tako
 
Član
nisam baš neki ljubitelj plina, mislim jesam.. ali da je too neka sila mašina, a ne neki 1.8, 2.0 motor, da je 2.6.. 3.0 koji baš hoćee potrošit ondaa plin je neminovan :)
 
Član
pa meni corsa 1.8 uzme 10-11 gradske-plina
pomnozi i bice ti jasna racunica
plin se isplati u svakom benzincu, pogotovo ako kupis auto sa instalacijom
 
Član
znaam ja da se isplati.. al šta ja znam, nisam nikad ni razmišljao o plinu, dobar je zasad i dizel, hoće potegnuti, ne troši mi puno, evo za 9 mjeseci sam napravio 13 hiljada.. pa mi se i isplati i dizel :)
 
Član
jedino sto mi se ne sviđaa, onaa turbo rupaa do nekih 2 000 obrtaja, a poslije hoce da povucee, al jbg.. da je savrsen, ne bi bio Opel :D
 
Član
pa dobroo.. ali je baš lijen, imam osjećaj da bi me do tih 2000 obrtaja i kec dizel uzeo na startu :)
 
Top