Little Dragon Član 25.01.2014 #31 Prijatelj ima neki projekat gdje nema interneta pa ne moze da pogleda sliku al on isto ovako kako sam mu ja objasnio misli da se to moze vratit
Prijatelj ima neki projekat gdje nema interneta pa ne moze da pogleda sliku al on isto ovako kako sam mu ja objasnio misli da se to moze vratit
Edo_mag Član 15.01.2016 #32 E ovako ... dugo me nije bilo pa et reko da se malkice javnem Prvo maska fabrička sa znakom munje Onda farovi za Vecu fabrički ..... ovakvi ...... xenone Fabrika ruulz !!!!!! Za novo leto sam se u fullu spremio .... veca je dobila Fk gewinde .... idemoooooo malo dole I ouvaaj ... Zmaje naš'o sam ga jopeeeet I kao šlag na tortu ..... Kupljene su BBS RX 214 16'' 4x100 7J I tako sad ja i moja Žuja čekamo ljeto da izađemo ovako
E ovako ... dugo me nije bilo pa et reko da se malkice javnem Prvo maska fabrička sa znakom munje Onda farovi za Vecu fabrički ..... ovakvi ...... xenone Fabrika ruulz !!!!!! Za novo leto sam se u fullu spremio .... veca je dobila Fk gewinde .... idemoooooo malo dole I ouvaaj ... Zmaje naš'o sam ga jopeeeet I kao šlag na tortu ..... Kupljene su BBS RX 214 16'' 4x100 7J I tako sad ja i moja Žuja čekamo ljeto da izađemo ovako
Edo_mag Član 15.01.2016 #34 Little Dragon je napisao(la): samo su na slici 17" Kliknite za proširenje... Do mene ... nisam mog'o nać 17''
Little Dragon je napisao(la): samo su na slici 17" Kliknite za proširenje... Do mene ... nisam mog'o nać 17''
Edo_mag Član 30.06.2016 #35 Pozdrav drugari, Evo i mene nakon nekog vremena Malkice se radilo na veci, ali da ne dužim Ovakva je bila, i pošto je branik bio već dobrano izgreban, odlučio sam da ga skinem U međuvremenu sam smontirao gewinde Vratio sam sav enterijer na stock (fali još MID i zvučnici fabrički koji dolaze do kraja sedmice) Malo smo krezavi Branik se radi Još malkice I na kraju ... Spakovali smo farove i maglenke Toliko od mene zasad drugari i pozdrav iz Maglaja
Pozdrav drugari, Evo i mene nakon nekog vremena Malkice se radilo na veci, ali da ne dužim Ovakva je bila, i pošto je branik bio već dobrano izgreban, odlučio sam da ga skinem U međuvremenu sam smontirao gewinde Vratio sam sav enterijer na stock (fali još MID i zvučnici fabrički koji dolaze do kraja sedmice) Malo smo krezavi Branik se radi Još malkice I na kraju ... Spakovali smo farove i maglenke Toliko od mene zasad drugari i pozdrav iz Maglaja
Edo_mag Član 30.06.2016 #37 soffa je napisao(la): Odlicna.. Kliknite za proširenje... I samo da se vidi da samo German oriented family ( fali nam još BMW i Audi)
soffa je napisao(la): Odlicna.. Kliknite za proširenje... I samo da se vidi da samo German oriented family ( fali nam još BMW i Audi)
E edoze Član 01.07.2016 #38 Mislio sam daje ova zavrsila u Busovaci, prodaje se.. samo sad vidim da kod tebe nije cijeli branik pofarban, na onoj jest i pocelo se gulit
Mislio sam daje ova zavrsila u Busovaci, prodaje se.. samo sad vidim da kod tebe nije cijeli branik pofarban, na onoj jest i pocelo se gulit
CUPRA SX Član 01.07.2016 #39 I ja sam pomisli da je to ta iz Busovace. Btw veca je odlicna, moze li jos u pod, izgleda mi visoka gledajuci je sa boka
I ja sam pomisli da je to ta iz Busovace. Btw veca je odlicna, moze li jos u pod, izgleda mi visoka gledajuci je sa boka
Edo_mag Član 07.08.2016 #40 Može druže itekako, ali kod nas su povisoki ležeći ovdje pa nesmijem puno dole da nebih ostao bez branika ili poda.....
Može druže itekako, ali kod nas su povisoki ležeći ovdje pa nesmijem puno dole da nebih ostao bez branika ili poda.....