Opel Insignia Cross Four

Opel Insignia Cross Four

Legend
A20DTH je napisao(la):
Sigurno da ce biti tako, jer ne bi bilo smisla da to bude samo osvjezenje izgleda i ime ali da nema nikakve funkcije. Bilo bi glupo:icon_sad: Ali vecina kupaca ove insignije nece silaziti sa asvalta.
Pa ovo je samo slika, ko ce zakljuciti koliko je ona visoka??:D
Insigniju sam kupio prvenstveno jer sam veliki ljubitelj i postovaoc munje, uz to, MENI je ljepsa od svih auta konkurencije, kvalitetna je, velika, udobna, sigurna, ima lijepe dodatke u opremi(dosta stvari koje drugi ne nude), najbolja svjetla u klasi i mnoge druge prednosti.;) a i cijena je pristupacnija od konkurencije

To sam htio da cujem, izgled i recimo funkcionalnost.. ;)
Kako god, nema mi logike da uzmes ovo i vozas je kao obicnu, no eto.. nebitno :icon_smile:

Član
Cekaj, zar bi ti uzeo auto koje ti se izgledom ne dopada, - ma koliko ono bilo kvalitetno??:icon_question:

Legend
Naravno da ne, vec si ti napisao gore da ne bi uzeo auto ni zbog izgleda ni zbog funkcionalnosti, pa mi je bio cudan tvoj nacin odabira auta.. to je sve :icon_smile:

Član
.nOKe je napisao(la):
Naravno da ne, vec si ti napisao gore da ne bi uzeo auto ni zbog izgleda ni zbog funkcionalnosti, pa mi je bio cudan tvoj nacin odabira auta.. to je sve :icon_smile:

Rekao sam u sali za audija - pa sam na to dodao ''jer imam vektru za taj teren'':D
Nadam se da ti je sad jasnije
Prepiremo se bez veze:lol: jer sam se ja lose ''odrazio'' sto kaze herr zika:lol::cool:

Član
Porschefan je napisao(la):
Neće ni jedna vidit ni makadama ni blata ni šumskih puteva, kao i 99.9% suvića i lažnih terenčića... :D

Bravo ;)

Ali da je prelijepa, jeste i kad bi se odlucio za kupovinu Insignie (koja je i meni trenutno vrh u klasi kad se sve sabere i oduzme), a pri tom imao para "viska", platio bih razliku samo zbog izgleda, ili prestiza, kako ko hoce da shvati :D

Član
A ko nece,ne mora.:cool: Karavančina,nema šta.I meni je ljepša neg limuzina.Ako bude stvarno ovakva kakva je na slikama.

BHT Ovisnik
prelijepa je,da je kupujem kupio bih sigurno da mogu izaci na selo kud je makadam i na jos slicnih puteva,kupujem auto da mi sluzi,a ne da ga gledam:icon_biggrin:
mislim da vise allroada vidi makadama nego ovi sminkerski suvici...skoda scout,allroad i sl. i jesu za te svrhe tako da valjda ima podesavanje visine,za ostalo tipa izgleda uvijek ima nadoplata za opc i sl.

Član
spico007 je napisao(la):
A ko nece,ne mora.:cool: Karavančina,nema šta.I meni je ljepša neg limuzina.Ako bude stvarno ovakva kakva je na slikama.

pa koja je onda razlika izmedju obicne Insignia Sports Tourer i ove Cross Four? :D

Početnik
Ljubitelj sam VAG koncerna ali u zadnje 2 godine da imam viska novca za novo vozilo velika je sansa da bi se odlucio na kupovinu jednog od Opel modela jer stvarno dizajn im je savrsen.Pogotovo Insignija.Jedini model ljepsi po meni od insignije je Passat CC ali to je moje subjektivno misljenje.Sve u svemu Opel u zadnje 2 god ima dizajn kakav malo koja marka ima. :cool:

Sarajlic je napisao(la):
Ljubitelj sam VAG koncerna ali u zadnje 2 godine da imam viska novca za novo vozilo velika je sansa da bi se odlucio na kupovinu jednog od Opel modela jer stvarno dizajn im je savrsen.Pogotovo Insignija.Jedini model ljepsi po meni od insignije je Passat CC ali to je moje subjektivno misljenje.Sve u svemu Opel u zadnje 2 god ima dizajn kakav malo koja marka ima. :cool:

ma de bjezi razocarasio si me :D

meni je nova astra dojajna :icon_biggrin: bolja mi je od insignie

Početnik
GolFanatiCars je napisao(la):
Sarajlic je napisao(la):

ma de bjezi razocarasio si me :D

meni je nova astra dojajna :icon_biggrin: bolja mi je od insignie

Black bold:jbg tako se cesljam u zadnje vrijeme al fkt prelijep dizajn imaju :D

Red bold::icon_eek::lol::lol: moram to zapamtit

Član
spico007 je napisao(la):
gaga je napisao(la):
spico007 je napisao(la):

pa koja je onda razlika izmedju obicne Insignia Sports Tourer i ove Cross Four? :D
U cemu je razlika izmedju Audi Quattro i Allroad?:icon_smile:
bar u visini vozila, i u mogucnosti stelanja visine, + neka pomagala za voznju van puta...

ova insignija je OK, samo da je visocija, da moze reci da pripada toj klasi auta ;)