Opel Corsa B 1.2 16V

Opel Corsa B 1.2 16V

Član
Dosla i moja prva vozilica. Rijec je o Corsi. 2000 Godiste, abs, servo, alarm....
P.S. Izvinjavam se nije okupana :D

dsc02606.jpg

dsc02607.jpg

dsc02608.jpg

dsc02613.jpg

dsc02611.jpg

dsc02609.jpg

dsc02612.jpg

Početnik
Cool vozilica,prijatelj mi imao isto slo table :icon_biggrin: sa 1.4 motorom i fino je isla.Ova tvoja mi se cini ocuvana.Neka je sa srecom a aBd sto prije dodje novije i bolje ;)

Član
pioneer_09 je napisao(la):
simpaticni autic... nek je sa srecom i da te sluzi...

imas li kakvih planova?

Ima planova non stop, sad samo osnovno rjesavam, kupovo prvu pomoc, sajlu, prsluk prvo da me policija ne zajebava, sada moram na osvjetljenju table radit

Član
Sahman_Turbe je napisao(la):
jbs prsluk sta imas od papira :icon_question:

nabavio sam sve, imam saboracajnu auto je na rodjaku (posto mi je on dovezo pa ako budem sebi kupovo drugo to cu njemu prodat), punemoc, zeleni karton.

edo_benz je napisao(la):
vid ti njeg motor ko kod mene :D nek je sa srecom

pa ili jesi ili nisi :lol:

Član
aham...dobro cuvaj se ti opet policije...jer nemozes sa nasom vozackom voziti stranca...a cim ti vide table odmah ti je peglanje...ja sam imao problema dva sata u mupu zaglavio htjeli mi oduzet auto...cuvaj se :cool:
a korsica je :cool:

Član
Sahman_Turbe je napisao(la):
aham...dobro cuvaj se ti opet policije...jer nemozes sa nasom vozackom voziti stranca...a cim ti vide table odmah ti je peglanje...ja sam imao problema dva sata u mupu zaglavio htjeli mi oduzet auto...cuvaj se :cool:
a korsica je :cool:

nek se oni cuvaju mene :lol: ;)

ernadhusic je napisao(la):
fin autic kontam puno si ga platio :lol: atrosi ko upaljac :lol:
sretno i navozo ga se DaBogda ;)

ma bagatela iz slovenie, a trosi malo samo nama skupo gorivo 2.29 95-ica :lol: a nadje se i po 2.26