Amel SF2 Član 19.04.2012 #61 renault_fan Hvala komso Audi boravi u garazi :icon_biggrin: MantaFan Za felge cu lagano treba love skupiti tako da mi se ne zuri toliko
renault_fan Hvala komso Audi boravi u garazi :icon_biggrin: MantaFan Za felge cu lagano treba love skupiti tako da mi se ne zuri toliko
Adnan Kulauzovic Član 22.04.2012 #65 super autic opelina gori..... ))) kasnije neki felgice zatamnivanje i naravno xenoni i to je to supericka je )
super autic opelina gori..... ))) kasnije neki felgice zatamnivanje i naravno xenoni i to je to supericka je )
soffa Član 22.04.2012 #68 ma smd pozicije i to je to naprijed nemas sta raditi vise jedino da crom uradis folijom da sve bude crno....
ma smd pozicije i to je to naprijed nemas sta raditi vise jedino da crom uradis folijom da sve bude crno....
Amel SF2 Član 22.04.2012 #69 SMD i planiram uzeti a krom nevjerujem da ce ici u crno :icon_biggrin: Bice slike i kad se pozicije postave
SMD i planiram uzeti a krom nevjerujem da ce ici u crno :icon_biggrin: Bice slike i kad se pozicije postave
Amel SF2 Član 10.06.2012 #71 Icealen je napisao(la): eeee Biscaninu moj super izgledaaaaaaaaa samo polako :icon_biggrin: Kliknite za proširenje... Hvala komso
Icealen je napisao(la): eeee Biscaninu moj super izgledaaaaaaaaa samo polako :icon_biggrin: Kliknite za proširenje... Hvala komso
Amel SF2 Član 26.06.2012 #72 Neki dan nadjem na ebay-u neki sticker odem ga izraditi i ev danas nalijepljen na zadnju sajbu ev kako izgleda :icon_biggrin:
Neki dan nadjem na ebay-u neki sticker odem ga izraditi i ev danas nalijepljen na zadnju sajbu ev kako izgleda :icon_biggrin:
Amel SF2 Član 26.09.2012 #73 Nedavno uradjene i presvlake u autu evo kako sada izgleda :icon_biggrin:
soffa Član 27.09.2012 #74 odlicana unutrasnjost,,a za naljepnicu jel direktno ide ovako na staklo,,i ja hocu da radim ovako samo konatm da je brisac nece zezat..
odlicana unutrasnjost,,a za naljepnicu jel direktno ide ovako na staklo,,i ja hocu da radim ovako samo konatm da je brisac nece zezat..
Amel SF2 Član 27.09.2012 #75 soffa je napisao(la): odlicana unutrasnjost,,a za naljepnicu jel direktno ide ovako na staklo,,i ja hocu da radim ovako samo konatm da je brisac nece zezat.. Kliknite za proširenje... Hvala A naljepnica ide direktno samo sto mi brisac ne ide preko naljepnice jer mislim da bi se to brzo odlijepilo :icon_smile:
soffa je napisao(la): odlicana unutrasnjost,,a za naljepnicu jel direktno ide ovako na staklo,,i ja hocu da radim ovako samo konatm da je brisac nece zezat.. Kliknite za proširenje... Hvala A naljepnica ide direktno samo sto mi brisac ne ide preko naljepnice jer mislim da bi se to brzo odlijepilo :icon_smile: