Opel Astra F 1.4 16v

Opel Astra F 1.4 16v

Član
Da predstavim moje vozilo. to je kao što rekoh Astra F 1.4 16v, iz 1998 godine.
Kupio sam je prije tri godine, dosad me sluša samo tako, Bogu hvala.
Mjenjao zbučasti sa svim ostalim pratećim materijalom, diskove, i pakne pozadi, dihtung glave motora, i nedavno krajnice i stabilizator.
Ide mi jako fino, potrošnja je prosjek od 7 do 8 litara, sve ovisi koliko ko gasa voli ;)
Motor: 1.4 16v 66KW=90 KS
Posjedujem 2 seta guma zimske i litne, pa minjam!
Planovi su za budućnost:
Zatamnjivanje zadnje šajbe i zadnja 2 stakla
Felge
Maglenke koje su naručene i čekam ih
Zatamnjivanje štopa zadnji.

Svaka kritika mi je dobro došla, pa ako imate kakvih iskustava slobodno mi ih kažite.
Evo par slika mog "limenog ljubimca"

Prilozi

• Fotografija0113.jpg
    Fotografija0113.jpg
    527,1 KB · Pregleda: 50
  • Fotografija0115.jpg
    Fotografija0115.jpg
    730,5 KB · Pregleda: 61
  • Fotografija0117.jpg
    Fotografija0117.jpg
    377 KB · Pregleda: 57
  • slika-210476-2011-12-13228552623-velika.jpg
    slika-210476-2011-12-13228552623-velika.jpg
    81,4 KB · Pregleda: 52
  • Fotografija0116.jpg
    Fotografija0116.jpg
    645,2 KB · Pregleda: 49
Hvala , ja to ne praktikujem nikad nisam tako da ti ne bi znao reci samo znam sto se zakona tice da su samo bocna zadnja dozvoljena :)

Član
kada budeš radio štopove, nemoj uzimat mat sprej... operi štop, pređi vodobrusnim 1000 i više, pa udari sloj primera za plastiku i 1 sloj maksimalno 2 transparentnog ;) sve preko izgleda previše tamno. A 1-2 sloja kao fabrički tonirano ;) Ofarbaj i ovaj opelov znak u crno... i zatamni bočni žmigavac. Ako već hoćeš nešto raditi, nabavi neke alu felge, ofarbaj branike u boju auta, a ostavi ovaj gornji dio u crnoj plastici, ili osvježi ovaj zadnji branik, baš je izmatiro.

Član
kada budeš radio štopove, nemoj uzimat mat sprej... operi štop, pređi vodobrusnim 1000 i više, pa udari sloj primera za plastiku i 1 sloj maksimalno 2 transparentnog ;) sve preko izgleda previše tamno. A 1-2 sloja kao fabrički tonirano ;) Ofarbaj i ovaj opelov znak u crno... i zatamni bočni žmigavac. Ako već hoćeš nešto raditi, nabavi neke alu felge, ofarbaj branike u boju auta, a ostavi ovaj gornji dio u crnoj plastici, ili osvježi ovaj zadnji branik, baš je izmatiro.
A zadnje štope mozda operem sbrusim i lakiram bezbojem vjerovatno, branike cu i prvi i zadnji bojit u boju auta kad budem, a uzet ću sad za sad neke 13-ke jer imam nove gume kupio 13. maglenke dolaze i xenon bi trebo doc.
hvala ti na savjetima ;)

Član
Evo nenadano prvo su dosle sijalice za pozicije, jako su dobre, samo mi je kamera losa ali vidi se sve ok ;)
sljedeće očekujem maglenke ;)Fotografija0003.jpg Fotografija0004.jpg

Član
Kao što rekoh da stižu maglenke i jutros stigoše, odmah smo krenuli na postavljanje!
Evo slika od maglenki i prvog testa, veceras ću slikat kako izgleda po noći!
Meni izgledaju moćno sad svaki ima svoj ukus ;)Fotografija0000.jpg Fotografija0001.jpg Fotografija0002.jpg