Član
kad je rijec o zalijetanjima...sjecam se situacija dok sam dostavljao robu sa kombijem,sprinter 80ks obicni dizlo...npr. iz Hadzica se raskrsnice se pocnem zalijetati da bih prestigao koga na onom pravcu koji slijedi iduci prema Konjicu hahaaidic je napisao(la):Hehehe, imala sam ja 206 1.9 obicni dizel, pa je zalijetanje zestoko bilo za preticanje... Imala sam i Ibizu 1.9 SDI, tako da znam sve o preticanju i lijenim autima
a iz Rastelice (tacnije Selimovic b.pumpa) se pocnem zalijetati, bar da me ne prestizu sleperi na usponu prema Ivan Sedlu :lol:
dakako da je izvedivo...ali u ovakvim teskim situacijama kao sto je ova sa kamionima, treba gas jos jace stisnuti, i moliti Boga...erol_brcak je napisao(la):hm,ovo sto rece,ko ono rece,ma ovo da se kad se krene pretjecat nema vracanja,vraga nema.jednom sam se "trko" sa likom u bravi,majmun lik,konjina,jaci auto puno od mog,cini mi se da je bio 1.8 i ja za njim,kad lik pocne kociti namjerno kad ide auto u susret da bi ti konto "mogu ga sad" ,ma lik kreten. i konacno uhvatim moment kad je bilo dovoljno prostora i krenem ga preticati,joj kad lik stisnu gascinu,ne da frajer a auto u suprotnom pravcu,ja na kocnicu i lagano se vratim u svoju traku,znaci izvedivo je.
u voznji uvijek treba imati svoje misljenje, svoje razmisljanje, hoces li moci izvesti to sto si naumio, kombinirano sa snagom i mogucnostima auta...