trizex je napisao(la):To je bio Sandro indijanac eto ga na forumu
ljuboje je napisao(la):erol gdje ti dodje ta omega?
da se i ja malo ,sa vama, mangupisem po tuzli... :lol:
ja znam proci kroz tuzlu...i to zaobilaznicom... i znam gdje je autobuska stanica..GOLF TZ je napisao(la):ljuboje je napisao(la):erol gdje ti dodje ta omega?
da se i ja malo ,sa vama, mangupisem po tuzli... :lol:
omega ti je kod mejdana.....sad gdje je mejdan.....ma reci ti koja mjesta znas u tz pa cemo mi tebi lijepo objasniti gdje je omega...
erol_brcak je napisao(la):pa eto moze i 9 i 15,nije problem.
Trizex ako neces ti hajd nadjite nekog da organizuje vase okupljanje kod Omege,a mi cemo se organizovati oko okupljanja u Srebreniku,nas nije puno,mozda desetak auta,tako da najveci dio posla je vas :icon_biggrin: mi se samo trebamo pojaviti u Tz u zadanom vremenu.
@ljuboje: to ti je kod Mejdana u Tuzli , ali jos bolje haj ti sa nama se nadji u Brckom u parku.Sta mislis?
trizex je napisao(la):Eh kad ides od autobuske stanice prema bijeljini, dakle glavnom magistralom (obilaznicom), prva konkretna raskrsnica na koju nailazis (sa semaforima koji ne rade vec iha-haj) tu skrenes lijevo i stigao si
trizex je napisao(la):Eh kad ides od autobuske stanice prema bijeljini, dakle glavnom magistralom (obilaznicom), prva konkretna raskrsnica na koju nailazis (sa semaforima koji ne rade vec iha-haj) tu skrenes lijevo i stigao si