Legend
IGY je napisao(la):samo nek je veselo
mlogo je veselo :lol::lol::lol:
IGY je napisao(la):samo nek je veselo
keno_87 je napisao(la):drustvo ja imam prijatelja u buturovic polju,momak ima 16v prejaka najbolja golf 2 sto sam ikad vidio(heheh ja mu donosio dijelove da stavi na auto)ako hocete javite mi kad je okupljanje da javim momku da dodje isto tako voli auta momak je super onako za druzenje...
antrax je napisao(la):keno_87 je napisao(la):drustvo ja imam prijatelja u buturovic polju,momak ima 16v prejaka najbolja golf 2 sto sam ikad vidio(heheh ja mu donosio dijelove da stavi na auto)ako hocete javite mi kad je okupljanje da javim momku da dodje isto tako voli auta momak je super onako za druzenje...
Ja sam ga vozao... ide golf hebeno dobro... pred diskom lani ja parkirao iza njega, sjede 2 momka na haubi na tom golfu... ja izašao i pitam ga mogu li krug napravit... i tako ih upoznam, često popijemo ovdje piće, svaki su vikend u Jablanici momci...
dadao_style je napisao(la):što se tiče konzuma možda ih ima više bio sam prekučer gore isad mu radi prodavnica ili je promjeno naziv radnje a ja i nedzad smo isto drama pozanjemo se odavno a i pravi mi zube odavno kad god šta treba a za stan sada je neki lik u njemu i upravo sam sad s njim na sudu da rješimo pitanje tog stana jer ja imam vlasništvo 1kroz1 tako da je stan zauzet jbg a što se tiče pića i upoznavanja nema frke za test day neznam dali ću biti jer mi je u nedelju jedino slobodan termin za komoru pa moram nešto lakirat al kad pofarbam naletim 99 % a i kad dolazio gore kod vas javim se nije frka pozz
dadao_style je napisao(la):sorry do mene je nije mi javio da je zatvorio radnju da to je taj konzum preko puta nedzadove ordinacije pa prema dole baš ta pored obuće a za vlasnika stana moram pričitat u sudskom postupku točno ime ovako napamet neznam stari to više ganja jer on ima živaca po sudu ja to mrzim