NeverMind Član 12.04.2011 #107 olensoner je napisao(la): NeverMind je napisao(la): olensoer u kojem si ti dijelu grada ? Kliknite za proširenje... Ciglane brate, sto? Kliknite za proširenje... nako druze kontao da nisi vamo komssija jedan isto s80 voza i tako to
olensoner je napisao(la): NeverMind je napisao(la): olensoer u kojem si ti dijelu grada ? Kliknite za proširenje... Ciglane brate, sto? Kliknite za proširenje... nako druze kontao da nisi vamo komssija jedan isto s80 voza i tako to
aksham Član 12.04.2011 #108 doci cu i ja ako mi zavrse servis stradali seleni krstovi kardana ma svasta valjda od onih motociklista sto vole da se zabijaju :lol::lol::lol:
doci cu i ja ako mi zavrse servis stradali seleni krstovi kardana ma svasta valjda od onih motociklista sto vole da se zabijaju :lol::lol::lol:
Chuza Član 13.04.2011 #111 oooo fuck zar je danas srijeda,ja iskreno skroz smetnuo sa uma sorry sa moje strane
wkd Član 14.04.2011 #113 oo jbte, nije moguce da bas niko nije dosao osim Alive-a... drugacija bi prica bila da je lijepo vrijeme def....
oo jbte, nije moguce da bas niko nije dosao osim Alive-a... drugacija bi prica bila da je lijepo vrijeme def....
NeverMind Član 14.04.2011 #114 ma nista ljudi dok ovo vrijeme ne dodje sebi.... alive sorry sto si se izradio :icon_sad: