eldin84 je napisao(la):shurda je napisao(la):de jel ozbiljno to,,da nedolazim dzaba,,posto mi treba jedno 15 maraka goriva da dodjem
Par prijatelja i ja dolazimo tamo=5 ili 6 auta......ak dodje jos raje tim bolje....
Komsija i meni treba isto toliko
GreenDevil je napisao(la):eldin84 je napisao(la):shurda je napisao(la):de jel ozbiljno to,,da nedolazim dzaba,,posto mi treba jedno 15 maraka goriva da dodjem
Par prijatelja i ja dolazimo tamo=5 ili 6 auta......ak dodje jos raje tim bolje....
pa nije Lukavac kod Sarajeva pa da ti treba toliko goriva a ionako se neces trkat :lol::lol:
dolazim i ja ako Bog da
shurda je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):eldin84 je napisao(la):shurda je napisao(la):de jel ozbiljno to,,da nedolazim dzaba,,posto mi treba jedno 15 maraka goriva da dodjem
pa nije Lukavac kod Sarajeva pa da ti treba toliko goriva a ionako se neces trkat :lol::lol:
dolazim i ja ako Bog da
druze nit sam ja u lukavcu(15 km od lukavca dalje) nit vozim dizela kao kod tebe da mi trosi 5 litri
a sto se tice trkanja nemam sposobne masine ,,imam ako ce neko doci sa 55 kw
GreenDevil je napisao(la):shurda je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):eldin84 je napisao(la):shurda je napisao(la):de jel ozbiljno to,,da nedolazim dzaba,,posto mi treba jedno 15 maraka goriva da dodjem
dolazim i ja ako Bog da
druze nit sam ja u lukavcu(15 km od lukavca dalje) nit vozim dizela kao kod tebe da mi trosi 5 litri
a sto se tice trkanja nemam sposobne masine ,,imam ako ce neko doci sa 55 kw
bilo je i prosli put dvica TD i 1.6B mogo si se potezat, a imo sam benzinca 1.8 pa je trosio 7L otvorene
meni treba 20KM goriva ako mislim odvozit koju utrku, trosi i dizel kad se gasa
trizex je napisao(la):de ba dosta kukanja, pista, trkanje,okupljanje, vi o gorivu i koliko ko mora potrositi, ja dolazim iz beograda, jel' treba racun od goriva predstaviti?
GreenDevil je napisao(la):SHURDA
ne znam te, sljedeci put pridji, valjda prepoznas mog Golfa, to je onaj sto cvokce dok radi- otisli hidro podizaci :lol::lol::lol:
a obicni su ono TD, nema veze sto on stavi Intercooler na taj motor nema on s tim puno, a ako mu je turbo los trebo bi ga uzet a sve su sanse da su to vec poderani motori :lol::lol:
shurda je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):SHURDA
ne znam te, sljedeci put pridji, valjda prepoznas mog Golfa, to je onaj sto cvokce dok radi- otisli hidro podizaci :lol::lol::lol:
a obicni su ono TD, nema veze sto on stavi Intercooler na taj motor nema on s tim puno, a ako mu je turbo los trebo bi ga uzet a sve su sanse da su to vec poderani motori :lol::lol:
ma znam tvog golfa a znam i tebe iz vidjenja,,
ma nesto me bilo stid pitat onog sa sivim golfom da se potegnemo,,reci ce oni likovi sta je ovaj dosao ovde sa 1.3 da se trka:icon_rolleyes:
GreenDevil je napisao(la):shurda je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):SHURDA
ma znam tvog golfa a znam i tebe iz vidjenja,,
ma nesto me bilo stid pitat onog sa sivim golfom da se potegnemo,,reci ce oni likovi sta je ovaj dosao ovde sa 1.3 da se trka:icon_rolleyes:
sta ce te bit stid pa i ono su krsevi pa se trkaju :lol::lol::lol:
Alen88 je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):hehe, čađe su najjace, grupica ih na liniji
nego sta je ovo sa HGT-ima, zar Hasin nije neki tjuniran, trebo bi jel da ide bolje od fabrike, a vidim da je poravnat sa ovim sivim? Pajo Sincro najbrzi bio ha?
I ko ja ovaj nabildani sto glumi semafor, smijesan neki lik, nije sa foruma neki
Svaka cast za Ciljuge, uvijek bude naroda kad se skupljate, cak i kad je ulaz na pistu otezan.
Iznenadio je ovaj iz fabrike i ja sam mislio da Hasin ide bolje ali isti su...
Taj semafor, smjesni lika sam ja :lol:
Uvijek se nade chunera zeljnih potezanja
mehi_punto je napisao(la):Alen88 je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):hehe, čađe su najjace, grupica ih na liniji
nego sta je ovo sa HGT-ima, zar Hasin nije neki tjuniran, trebo bi jel da ide bolje od fabrike, a vidim da je poravnat sa ovim sivim? Pajo Sincro najbrzi bio ha?
I ko ja ovaj nabildani sto glumi semafor, smijesan neki lik, nije sa foruma neki
Svaka cast za Ciljuge, uvijek bude naroda kad se skupljate, cak i kad je ulaz na pistu otezan.
Iznenadio je ovaj iz fabrike i ja sam mislio da Hasin ide bolje ali isti su...
Taj semafor, smjesni lika sam ja :lol:
Uvijek se nade chunera zeljnih potezanja