Mensur84 je napisao(la):Bruda to ti jaranu ne vjerujes haman??
Pista se moze dobit haj da tako kazem....
Al sta ti vrijedi je dobit bzz to jest ispucavat bonus kod ljudi za pistu za jedan nad i to je to...
Bolje je cuvati taj bonus ako se bude pravilo sta malo zece da se moze sta i zaradit usput.
A sad ganjat pistu da dobijemo onako reda radi druzenja tu je bas gubljene bonusa bruda kod drugih sto nam moze nekad potrebat taj bonus za nesto drug...
Nadam se da me kontas i ovo sam isto ti reko u Ned.
leon1p je napisao(la):Ja mislim da bi se sa Aero klubom Tuzla/Fenix (ko vec je ono zagradio) moglo dogovoriti svasta. Ali na ozbiljnom nivou. I njima treba sredstava za odrzavanje piste itd itd da se klubovi udruze pa sa njima naprave dogovor o zajedinickom koristenju/odrzavanju sada kad je onaj prostor zagradjen mogle bi se i klubske prostorije neke pravit itd mislim da cak ima i onih b-huts koje bi se mogle iskoristiti. ono mjesto ima extra potencijal samo neko treba ozbiljno se uhvatiti tog posla sto je kod chunera visa matematika nazalost, vazno je slajdrat pred mozartom, proletit juznom magistralom 200, savit se oko bandere i to ...
https://www.facebook.com/pages/Pilotska-skolaFENIX-Tuzla/139030269496222
Maestral je napisao(la):Ja kako sam cuo preko 100 auta bilo ja nisam mogao doći obaveze :icon_confused: