shurda je napisao(la)::lol: jel druze sve crveno TDI ,,ako jest onda imas masinu pravu za ciljuga:lol:
stilo 1.6 16v je napisao(la):shurda je napisao(la)::lol: jel druze sve crveno TDI ,,ako jest onda imas masinu pravu za ciljuga:lol:
TDI je masina 4 motion, extra motor, ali treba da se vidi... probo sam se u gradu s dosta kola, i uvjerio se sta je masina....
pa taj turbo dizelov motor s pogonom na sva cetri tocka.... na sljedecem okupljanje cu doci pa da se povucem s par jakih auta...daki je napisao(la):stilo 1.6 16v je napisao(la):shurda je napisao(la)::lol: jel druze sve crveno TDI ,,ako jest onda imas masinu pravu za ciljuga:lol:
TDI je masina 4 motion, extra motor, ali treba da se vidi... probo sam se u gradu s dosta kola, i uvjerio se sta je masina....
Sta je mašina??
Nexus je napisao(la):pa TDI je masina
stilo 1.6 16v je napisao(la):pa taj turbo dizelov motor s pogonom na sva cetri tocka.... na sljedecem okupljanje cu doci pa da se povucem s par jakih auta...daki je napisao(la):stilo 1.6 16v je napisao(la):shurda je napisao(la)::lol: jel druze sve crveno TDI ,,ako jest onda imas masinu pravu za ciljuga:lol:
Sta je mašina??
daki je napisao(la):stilo 1.6 16v je napisao(la):pa taj turbo dizelov motor s pogonom na sva cetri tocka.... na sljedecem okupljanje cu doci pa da se povucem s par jakih auta...daki je napisao(la):stilo 1.6 16v je napisao(la):shurda je napisao(la)::lol: jel druze sve crveno TDI ,,ako jest onda imas masinu pravu za ciljuga:lol:
Sta je mašina??
Ma daj ba... cuj turbo dizelov motor, nema sanse, benzin je zakon, docu ja sa Hondom svojom 1.3 benzin 90 KS pa da se potegnemo da vidis sta je masina
Cuj TDI 4 motion to 4x4 za oranje
stilo 1.6 16v je napisao(la):daki je napisao(la):stilo 1.6 16v je napisao(la):pa taj turbo dizelov motor s pogonom na sva cetri tocka.... na sljedecem okupljanje cu doci pa da se povucem s par jakih auta...daki je napisao(la):stilo 1.6 16v je napisao(la):TDI je masina 4 motion, extra motor, ali treba da se vidi... probo sam se u gradu s dosta kola, i uvjerio se sta je masina....
Sta je mašina??
Ma daj ba... cuj turbo dizelov motor, nema sanse, benzin je zakon, docu ja sa Hondom svojom 1.3 benzin 90 KS pa da se potegnemo da vidis sta je masina
cijenim tvoje auto, i znam kako idu japanci... ali ovo za oranje ide predobro, i ja ti tvrdim da nemas nikakvih sansi samnom... smjesno je to...:lol:
GreenDevil je napisao(la):stilo 1.6 16v je napisao(la):daki je napisao(la):stilo 1.6 16v je napisao(la):pa taj turbo dizelov motor s pogonom na sva cetri tocka.... na sljedecem okupljanje cu doci pa da se povucem s par jakih auta...daki je napisao(la):Sta je mašina??
cijenim tvoje auto, i znam kako idu japanci... ali ovo za oranje ide predobro, i ja ti tvrdim da nemas nikakvih sansi samnom... smjesno je to...:lol:
druze vozim i ja TDI, i bio sam cesto na pisti gdje dodju TDI Sumaheri puni sebe(kao ti) sa 5-6 chipova i onda ih nesto odere pa hoce da 10 put ponove trku jer im nije jasno kako se to desilo :lol::lol::lol:
ja prvo snimim situaciju s kim bi se mogo trkat a ne napamet
Nexus je napisao(la):jest emire, al ti nemas 4 motion:lol:
GreenDevil je napisao(la):znam ja puno toga, samo si poceo pisat u temi kao da je tvoj TDI najbrzi sa 4motion pogonom