Fele Putovanja.ba Administrator 09.02.2007 #93 Hoce te li onda u nedjelju u 12.00 mozemo i photoshoting napravit i sve.
X xr4iboy Član 09.02.2007 #95 ej raja sta mislite da se skupimo u nedjelju pa svi malo do bjelasnice ima ona manifestacija svi na snijeg ja cu ici ako neko hoce
ej raja sta mislite da se skupimo u nedjelju pa svi malo do bjelasnice ima ona manifestacija svi na snijeg ja cu ici ako neko hoce
JD. Član 09.02.2007 #96 igyracer je napisao(la): i sta bi fakat nema okupljanja ili??? Kliknite za proširenje... ma bice standardno u subotu u 18.00 na vrbanji ili u interexu ako bude kisa svakako je lose vrijeme ,treba pricekati recimo sredinu marta pa onda poceti nesto praviti...
igyracer je napisao(la): i sta bi fakat nema okupljanja ili??? Kliknite za proširenje... ma bice standardno u subotu u 18.00 na vrbanji ili u interexu ako bude kisa svakako je lose vrijeme ,treba pricekati recimo sredinu marta pa onda poceti nesto praviti...
jojo Član 09.02.2007 #98 Fele je napisao(la): Sad ja mislim nikome nije jasno Kliknite za proširenje... uopste nije jasno, ja sam za nedljeu preko dana nije hladno samo da ne pada a navece je hladnije
Fele je napisao(la): Sad ja mislim nikome nije jasno Kliknite za proširenje... uopste nije jasno, ja sam za nedljeu preko dana nije hladno samo da ne pada a navece je hladnije
Schumi Član 09.02.2007 #99 UGL bice oni sa auto.ba u subotu u 18 sati na vrbanji ili u interexu a sa ovoga foruma nema u subotu
JD. Član 09.02.2007 #100 Fele je napisao(la): Sad ja mislim nikome nije jasno Kliknite za proširenje... pa nema sta biti nejasno, subota u 18 je univerzalni termin i uvijek bude neko...
Fele je napisao(la): Sad ja mislim nikome nije jasno Kliknite za proširenje... pa nema sta biti nejasno, subota u 18 je univerzalni termin i uvijek bude neko...
JD. Član 09.02.2007 #102 to se odnosilo na ono sa proslog okupljanja da necemo pravit jedan mjesec, a napisao sam da ima u subotu ako neko ipak hoce da dodje...
to se odnosilo na ono sa proslog okupljanja da necemo pravit jedan mjesec, a napisao sam da ima u subotu ako neko ipak hoce da dodje...
Fele Putovanja.ba Administrator 10.02.2007 #105 Fiesta_Boy je napisao(la): ima li iko sa ovog foruma da ce ici danas u 6? Kliknite za proširenje... Ako hoces ici cu ja sa tobom.
Fiesta_Boy je napisao(la): ima li iko sa ovog foruma da ce ici danas u 6? Kliknite za proširenje... Ako hoces ici cu ja sa tobom.