Član
Ja_i_Moj_GTI je napisao(la):Davor_ je napisao(la):unakazi me s ovim slikama sasa
Sto ba, dobre fotke, dobar golf!
ma nije mislio na golfa...mislio je na sebe...hihihi
Ja_i_Moj_GTI je napisao(la):Davor_ je napisao(la):unakazi me s ovim slikama sasa
sasad je napisao(la):Ja_i_Moj_GTI je napisao(la):Davor_ je napisao(la):unakazi me s ovim slikama sasa
ma nije mislio na golfa...mislio je na sebe...hihihi
Gtiboy je napisao(la):Ako moze PM od nekoga za nedelju ako bi sta razgodilo, da ne dodjem sam pred BMD
Steta samo sto nemamo crte tu blizu
Pozz pa se vidimo u nedelju
.nOKe je napisao(la):fino fino
nije lose
mogli bi se nekad naci negdje na pola puta, npr zenica, pa da se sastanemo samo ranije, nedelja nije losa..
jaha je napisao(la):Dragi ljudi kako ja neznam za ova okuplanja u Doboju,eto i mene cim prije.......hocel bit sta u nedjelju sada...........
jaha je napisao(la):Dragi ljudi kako ja neznam za ova okuplanja u Doboju,eto i mene cim prije.......hocel bit sta u nedjelju sada...........
Davor_ je napisao(la):jaha je napisao(la):Dragi ljudi kako ja neznam za ova okuplanja u Doboju,eto i mene cim prije.......hocel bit sta u nedjelju sada...........
onda nisi upucen
sasad je napisao(la):Davor_ je napisao(la):jaha je napisao(la):Dragi ljudi kako ja neznam za ova okuplanja u Doboju,eto i mene cim prije.......hocel bit sta u nedjelju sada...........
onda nisi upucen
sad je upucen...