Oko kupovine guma 225/45/17

Oko kupovine guma 225/45/17

Toplo ti preporucujem Vredestein gume, ja sam vozao vecinom do sada na Michelin i Fulda, ali ove su dosta bolje. Nisam nikoga cuo da se zali na Vredestein, a sto je jos bolje cijena je nesto prihvatljivija za razliku od GY, Michelin, Dunlop itd...
Trenutno imam zimske Snowtrac 3, a ljetne preporucujem Ultrac Sessanta (za najzahtjevnije vozace)...

http://www.youtube.com/watch?v=KyWMTiXPbLQ

Član
olensoner je napisao(la):
Toplo ti preporucujem Vredestein gume, ja sam vozao vecinom do sada na Michelin i Fulda, ali ove su dosta bolje. Nisam nikoga cuo da se zali na Vredestein, a sto je jos bolje cijena je nesto prihvatljivija za razliku od GY, Michelin, Dunlop itd...

Koja je cijena po komadu znas li? Ja trenutno imam Hankook ventus sport i dobre su! Da mi je naci jos te 2 iste i samo ove prebaciti nazad bilo bi idealno! :icon_confused:

Član
Slabo ko ima sad neku ponudu, gdje god dođeš kažu tek krajem feb, početak marta i sl... a kad se u martu samo pojave gume iz 2010.....

Ja sam slučajno naletio na dvije bridgeston potenze re05 asimetrične i još sa tim čudom od RFT index Y, a radim na tome da dovučem još 2 iz slovenije dosta su jeftinije....

@Bravo
Pa ja sam zimske Snowtrac 3 (najnoviji tip) 205/55/16 platio oko 180KM. Sad ljetne su jeftinije, ali sve zavisi od tipa, jer imaju stvarno veliki izbor guma, najbolja je ultrac sessanta, ali i ostale su dobre (sportac, ultrac, t-trac itd.)

Član
@Bravo
Pa ja sam zimske Snowtrac 3 (najnoviji tip) 205/55/16 platio oko 180KM. Sad ljetne su jeftinije, ali sve zavisi od tipa, jer imaju stvarno veliki izbor guma, najbolja je ultrac sessanta, ali i ostale su dobre (sportac, ultrac, t-trac itd.)

Gdje si uzimao? Mozda bude neka akcija sto bi bilo normalno ali vjerovatno ce biti kao sto kaze @aServis nekad u martu,a tad ce da se pojave gume 2010!

Bravo 16v je napisao(la):
@Bravo

Gdje si uzimao? Mozda bude neka akcija sto bi bilo normalno ali vjerovatno ce biti kao sto kaze @aServis nekad u martu,a tad ce da se pojave gume 2010!

Imas u Sava trgovini u Sarajevu Vredestein. Ne znam da li ih jos igdje ima...
http://sava.ba/link.verdestein.html