emir_89 je napisao(la):ne znam koji djavo vise postavljas klipove ovdje u off, imas poseban dio za klipove. sto se raji mrsko pridrzavat nekih pravila ne kontam. zar je toliko tesko obratit paznju gdje se otvara tema?? :icon_rolleyes:
jaba78 je napisao(la):dobro je da ne vice "daj mi k***a" :lol::lol::lol: Eh tad bi bi problem :lol::lol::lol::lol:
Aditas je napisao(la):emir_89 je napisao(la):ne znam koji djavo vise postavljas klipove ovdje u off, imas poseban dio za klipove. sto se raji mrsko pridrzavat nekih pravila ne kontam. zar je toliko tesko obratit paznju gdje se otvara tema?? :icon_rolleyes:
A jesi li ti to moderator pa se non stop zalis gdje ko otvara temu... popusti malo...![]()
tibor987 je napisao(la):jaba78 je napisao(la):dobro je da ne vice "daj mi k***a" :lol::lol::lol: Eh tad bi bi problem :lol::lol::lol::lol:
Pa nije ona ko ti![]()
jaba78 je napisao(la):tibor987 je napisao(la):jaba78 je napisao(la):dobro je da ne vice "daj mi k***a" :lol::lol::lol: Eh tad bi bi problem :lol::lol::lol::lol:
Pa nije ona ko ti![]()
Pa nisam peder jebo te.:icon_mad: Ja vicem " Daj mi pi**e":lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: Pa i moj je takav :lol::lol::lol::lol:allroad je napisao(la):jaba78 je napisao(la):tibor987 je napisao(la):jaba78 je napisao(la):dobro je da ne vice "daj mi k***a" :lol::lol::lol: Eh tad bi bi problem :lol::lol::lol::lol:
Pa nije ona ko ti![]()
Pa nisam peder jebo te.:icon_mad: Ja vicem " Daj mi pi**e":lol::lol::lol::lol:
isti si moj qrac tako i on vice :lol::lol:
salim se
:icon_exclaim: