Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
OEM S6 LED daydriving lights? - Golf 5 ili Polo 9N3
A jedno mozda mlakice OFF pitanje ali eto moram, neko mi rece znaci ne tvrdim ja nego sam cuo pa pitam ako znate da li je i kod nas u zakonu napisano da ako su svjetla ispod odredjene visine ili ispod branika se racunaju svjetla za maglu a ako su iznad onda su drivig iliti dnevna svjetla ?
kao prvo ako vec trazis OEM daylight farove sa Audija S6 pa brate gdje ces drugo to kupiti nego u Audi salonu... ako je OEM onda je OEM
kao drugo, sto se tice Golfa V ove diode od S6 ti mogu koliko ja znam samo na GTI, GT i R32 prednji branik... na obicni ne mogu jer su preduge a usisi na obicnoj premali... znaci provjeri to 2 puta prije nego narucis
mozes u vw audi salonu a mozes i na ebay kupiti oem parts,nekad je jeftinije na ebay nekad skuplje,jedino sto imas postarinu i carinu i porez ak mislis u bih naruciti.
@menjic
ja sam cuo da nasi copovi seru za orginalne daylight ledice kao kod audia a4 novog i ostalih modela,pametuju kao to nisu farovi,glupani...
ebay najbolja solucija,jebiga spremi 150,200 eur ipak je to orginalna s6 dioda,a imas na www.hella.de i dectane.de njihove verzija tih svjetala pa otidji i pogledaj