Oduzeti Golf 3 ide na prodaju !

Oduzeti Golf 3 ide na prodaju !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma takvim treba zivot uzet a ne auto ili bar polomit obje ruke pa nek nogama vozi ak moze:icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
ibizasa je napisao(la):
ovo za oduzimanje auta iako nije njegov vlasnik je NIDJE VEZE!!! znaci uzmi njemu bubreg al ne diraj brate tudje auto, uredu u ovom slucaju posto je vlasnica zpr njegova mama, znaci on maloljetan kaznjavan ona i treba da plati i ispasta zbog kako loseg odgoja tako i gluposti da dopusti maloljetniku auto. A ovo 'pazite kome posudjujete auto' je jos jedna cinjenica da popišana policija ne radi svoj posao kako treba, znaci prekrsioca kazni zatvorom AL TUDJE AUTO NE!!! Nije vlasnik krsio zakon da njega kaznjavas j*ote, ko je prekrsioc ako nema ni kuceta ni maceta stavi ga u zatvor il ga pukni na socijalni rad 10 sati dnevno, 6 dana u sedmici jedno 2 godine uz minimalna primanja i to je to.

j*o ovu drzavu

nije maloljetan, samo nikad nije polozio:D

a ne rekose da su mu oduzeli i dva opela,valjda ih vratili...
a ocito mali ima love viska,dok se nije ni pojavio na rocistu,jer da se pojavio,vjerovatno nebi ni oduzeli mu auto,a sumnjam da bi mogli oduzeti da mu nije bilo mamino auto...tako su vjerovatno kaznili nju,jer mu je davala auto,a kao roditelj odgovara za svoje dijete...
sve u svemu smjesan zakon,jer pola tih auta koja su oduzeta vec nakon par dana su se vozala po gradu,a nevjerujem da je iko od njih platio kazni vise nego vrijedi auto...

Član
arminnn je napisao(la):
nije maloljetan, samo nikad nije polozio:D

znam al jos i kao maloljetnik je imao kazni, gledao sam na tv-u nezz koja emisija :D

ugl bezze mi to da policija dopusti da mu se ''gomilaju'' kazne, odmah nakon 500 KM su ga trebali baciti da kopa oko auto puta mjesec dana dzabaljeske, svaki dan po 10 sati uz nadgledanje mrkog drota i opametio bi se, a oni satro pustili da se redaju kazna za kaznom, pa nisu to neki poenčići (super mario) već km-ovi jbt, ne znam kako nisu svjesni da im nikada neće platiti (niti bi itko drugi platio :lol:)

Nije meni jasna ova policija nikako...oduzeli maminog golfa a on još uvijek voza "svog" :icon_rolleyes: (Bog zna čiji je taj, al njega najviše voza) i da naglasim...još uvijek VOZA :D Koja je onda svrha prodaje tog maminog golfa ne kontam al hajd...

Član
djavolica je napisao(la):
Nije meni jasna ova policija nikako...oduzeli maminog golfa a on još uvijek voza "svog" :icon_rolleyes: (Bog zna čiji je taj, al njega najviše voza) i da naglasim...još uvijek VOZA :D Koja je onda svrha prodaje tog maminog golfa ne kontam al hajd...

mamin 2,0 16V spzsten,fele...:lol:

arminnn je napisao(la):
djavolica je napisao(la):

mamin 2,0 16V spzsten,fele...:lol:

Tacno tako :D xenoni, kristalne stope i sl :D A mislim da je mamin bio sivi ipak, nek me neko ispravi ako grijesim :icon_question:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.