odgovaraju li kablovi za svjecice sa mitsub. Eclipse na GDI motor ?

odgovaraju li kablovi za svjecice sa mitsub. Eclipse na GDI motor ?

BHT Ovisnik
Pozdrav,imam mali problemcic,kablovi od bobine do svjecice su mi malo losi,tj. 3 bi morao mjenjati jer su prilicno zahrđali,prijatelj ima mitrubishia eclipsu u dijelovima,mislim 2.0 16v il turbo,nezz, zanima me da li meni mogu ti kablovi jer mi je motor od mitsubishia 1.8 16v GDI,svjecice su duboko u motoru tako da nemogu okom vidjeti jesu li iste,jer ako odgovaraju da uzemem posto je nov set 150km:icon_smile:

nadam se da ce netko znati,hvala unaprijed:cool:

Član
Ako ti duzina odgovara i kontakti na bubini onda mozes staviti. Skines svoj kabl i njegov i vidis dali pasu kopcanja i dali je duzina dobra, ako jeste stavi i vozi.

Početnik
Ma i ja kontam,samo nek odgovara prihavt i duzina nebitno je od kojeg su auta ;)

BHT Ovisnik
da,al problem je sto su svjecice nekih 20+cm u motoru,nemogu se izvaditi nego onim imbusom,to mi je tek sad susjed pojasnio gdje su jer ovako okom se i ne vide,pa kontam mozda se netko vec susretao s tim pa zna koliko je dug kabal jer je malo nepristupacno,dok na eclipsi ga vidim kao i na svakom autu

Član
Ne treba ti nista da ih skines nego racva, dugacki nastavak i duboka gedora (16) za svijecice. U tebe je vjerovatno 16v motor i zato su duboko u motoru u odnosu na 8v motore gdje ih vidis.

BHT Ovisnik
jeste,16v je motor,pogledati cu to,jer najveci je problem sto je duboko i nezz ni na kojoj se strani nalazi:D