Knezho Član 19.11.2010 #1 http://vostok.rs/index.php?option=btg_youtube_video&id=561 PS: Covjek ima mu... petlju.
elvis_h Član 19.11.2010 #2 :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek: cega ba,preko sijalice,noge,zivog insana pa dokle ide ovo sve
:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek: cega ba,preko sijalice,noge,zivog insana pa dokle ide ovo sve
S sub3r Član 19.11.2010 #7 zen3dom je napisao(la): rusi kad izume bel ga izume..... Kliknite za proširenje... :lol: u principu, veoma jednostavno... samo sto ko zna do koliko km/h je ovo sigurno.. na nekim vecim brzinama je da bog sacuva
zen3dom je napisao(la): rusi kad izume bel ga izume..... Kliknite za proširenje... :lol: u principu, veoma jednostavno... samo sto ko zna do koliko km/h je ovo sigurno.. na nekim vecim brzinama je da bog sacuva
CoL3 BHT Ovisnik 19.11.2010 #8 meni nije nikako isto bilo kad mi je taban pregazila niskoprofilna guma u golfa i balonka obujma 75,tako da je to velik cimbenik
meni nije nikako isto bilo kad mi je taban pregazila niskoprofilna guma u golfa i balonka obujma 75,tako da je to velik cimbenik
S sub3r Član 19.11.2010 #9 col3, jel to ti probavas kako koji profil djeluje pri prelasku preko noge :lol: :lol:
VR6Boki Član 19.11.2010 #11 Koliko shvatih ovog rusa, auto pravi opterecenje od 100 grama po centimetru kvadratnom. To je fakat nista
Koliko shvatih ovog rusa, auto pravi opterecenje od 100 grama po centimetru kvadratnom. To je fakat nista
E edoze Član 19.11.2010 #12 CoL3 je napisao(la): meni nije nikako isto bilo kad mi je taban pregazila niskoprofilna guma u golfa i balonka obujma 75,tako da je to velik cimbenik Kliknite za proširenje... i ti vala svuda meches noge:lol: al vjerujem da je u svrhu naucnog istrazivanja:lol:
CoL3 je napisao(la): meni nije nikako isto bilo kad mi je taban pregazila niskoprofilna guma u golfa i balonka obujma 75,tako da je to velik cimbenik Kliknite za proširenje... i ti vala svuda meches noge:lol: al vjerujem da je u svrhu naucnog istrazivanja:lol:
Salle Član 20.11.2010 #14 aa dobro smišljena vozilica, samo kako li ovo izgleda u krivinama i pri velikoj brzini, kad je guma dole kao spuzva mekana i tanka.... a u suštini super za ovih stvari po snijegu mislim da bolji grip ima ovakva guma vec ona normalna....
aa dobro smišljena vozilica, samo kako li ovo izgleda u krivinama i pri velikoj brzini, kad je guma dole kao spuzva mekana i tanka.... a u suštini super za ovih stvari po snijegu mislim da bolji grip ima ovakva guma vec ona normalna....