Član
JUiCe je napisao(la):I kako da ja narucim sada par? i koliko je kesa za golfa mk2
na PM napiši da hocesh podizache za haubu, sa svojim podacima, Ime prezime, grad i kad dodju u radnju u Sarajevo platish 39 il 49 KM.
JUiCe je napisao(la):I kako da ja narucim sada par? i koliko je kesa za golfa mk2
KoKUz je napisao(la):JUiCe je napisao(la):I kako da ja narucim sada par? i koliko je kesa za golfa mk2
na PM napiši da hocesh podizache za haubu, sa svojim podacima, Ime prezime, grad i kad dodju u radnju u Sarajevo platish 39 il 49 KM.
JUiCe je napisao(la):KoKUz je napisao(la):JUiCe je napisao(la):I kako da ja narucim sada par? i koliko je kesa za golfa mk2
Thx uzeo kod Veke vec
Fele je napisao(la):Neznam da li je protiv pravila, ali evo da stavim da je cijena kod mene 40KM za par.
dadao_style je napisao(la):nemam ništa protiv a3m ali ja sam ove od njih čekao skoro 2 mjeseca i nisam ih dobio na kraju sam ja poslo odbijenicu za narudžbu šta bi bilo da sam naručio nešto veće
Chuza je napisao(la):dadao_style je napisao(la):nemam ništa protiv a3m ali ja sam ove od njih čekao skoro 2 mjeseca i nisam ih dobio na kraju sam ja poslo odbijenicu za narudžbu šta bi bilo da sam naručio nešto veće
I ja sam u istoj situaciji,narucim rucicu cekam je 4 mjeseca,da bi na kraju rekli tek tamo nekad krajem februara,i evo cekam 3 dana i vise da mi posalju mail sa drugim stvarcicama koje mogu naruciti
dadao_style je napisao(la):nemam ništa protiv a3m ali ja sam ove od njih čekao skoro 2 mjeseca i nisam ih dobio na kraju sam ja poslo odbijenicu za narudžbu šta bi bilo da sam naručio nešto veće
dadao_style je napisao(la):fele je brži ja dobio farove za 4 dana go fele go
nodiash je napisao(la):dadao_style je napisao(la):fele je brži ja dobio farove za 4 dana go fele go
Ejsss ebo ga ti pa fele je ozbiljna kompanija...:icon_biggrin: