kAcA Član 15.11.2008 #31 meni ljudi ne vjeruju kad im kazem da mi trosi oko 4.6 na otvorenom :icon_biggrin:
Faya_M5 Član 15.11.2008 #32 nista to nije cudno...kod mene je citroen od tuzle do sresera (znaci uz one krivine po peljescu) trosio oko 4.5 l...to je normala za nove diesele
nista to nije cudno...kod mene je citroen od tuzle do sresera (znaci uz one krivine po peljescu) trosio oko 4.5 l...to je normala za nove diesele
tibor987 Član 16.11.2008 #34 kAcA je napisao(la): meni ljudi ne vjeruju kad im kazem da mi trosi oko 4.6 na otvorenom :icon_biggrin: Kliknite za proširenje... Trosim sa fabijom slicno, rekord mi 4.7 od pslita do mostara, stim da je u mene benzinjara, sa manje okretnog i malo konja na masu od 1050kg...prazna
kAcA je napisao(la): meni ljudi ne vjeruju kad im kazem da mi trosi oko 4.6 na otvorenom :icon_biggrin: Kliknite za proširenje... Trosim sa fabijom slicno, rekord mi 4.7 od pslita do mostara, stim da je u mene benzinjara, sa manje okretnog i malo konja na masu od 1050kg...prazna