novi problem-stilo jtd

novi problem-stilo jtd

Član
proble je taj sto mi je prije 2 dana bukvalno nestao gas,auto u leru radi neravnomjerno odnosno na 1200-300 obraja, dodas gas nereaguje uopste, do cega bi moglo bit? servis me je za prosli ptroblem oprao 2 i po stoje pa mi se vise njima nevozi..

Član
nemogu cuti turbinu kad nemogu uopste gasa dodati, jucer sam vozio tako auto, saltao brzine i vozio na kvacilu i auto je doslo sebi i mogao je gas i odjednom je opet nestao, znaci dodas gas auto na njega nereaguje uopste.. na servis neidem pa kad bi pojeo auto, prosli put mi izgubio vucu i ustimali doticni EGR ventil koji je ostao otvoren pa auto nije imalo navodno snagu iiii za to i dijagnostiku uzeli 250KM..

Član
drug imo sam isti pr na golfu 4 nije radio neki senzor gasa nesto ko limenka pive tako je izgledalo nesto se pohebalo i na pritask papucice gasa obrtomjer je isao do nekih 1300 nekada i vise,. a znalo se desiti i da sam ubrzava, dodaje gas tada sam se veselio niz kobilju glavu u 4 doda sam pun gas ;)
cijena je bila 300km polovan dio i od tada nista,.,
ako je slicno a fiat vw to je isto kanta kanta vidi nek ti neko spoji auto na pc izbaci odmah gresku taj senzor,.,

Član
Leptir gasa se zaprlja ili jednostavno ode motoric ili potenciometar na papucici to im je tako reci mana i kad ode samo na leru radi ili do maksimalno 1500 rpm i dalje nece.