novi izgled

novi izgled

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
N

nenad

RE: ma dajjj

Imam Vistu i kad probam instalirat kaze mi IE8 is not supported on this OS :icon_question:

Ma nije ni bitno, polako, proradice vremenom :D

BHT Ovisnik
RE: novi izgled - bhtuning.com

meni se ne sviđa ovo otvaranje slika iz attachment-a,inace samo puknem po misu i pootvaram 10 tabova slika iz neke teme,znam da se moze listat,al mi se ne sviđa

Član
ja kod kuce nemogu vise ni da se konektujem:icon_smile: nesto sam zasrao mislio sam da je do mene pa sve zasro i moram ic u klub da pregledam forum..:icon_cry:

Član
RE: novi izgled - bhtuning.com

CoL3-99 je napisao(la):
meni se ne sviđa ovo otvaranje slika iz attachment-a,inace samo puknem po misu i pootvaram 10 tabova slika iz neke teme,znam da se moze listat,al mi se ne sviđa

Potpisujem
Plus raja stavlja ove ogromne slike pa ti ovaj nacin otvaranja prekrije cijeli ekran i opet ne vidis sliku kako treba...

Član
izgled OK

ali sad postoji problem neznam jel samo kod mene ili se jos kod nekoga pojavljuje...

udjem u oglase... nebitno koje od ponudjenih...i kliknem na neki,...nece da otvori izbaci mi nekakav error...

vidio je i roky sta je pisalo jer sam mu proslijedio i to me :icon_mad::icon_mad:

jell ima jos nekih prerada na forumu ili :icon_question:

hay zdravo:icon_twisted:

Član
eh pa neznam ni ja u cemu je fazon dok je stari izgled foruma bio...fajceralo je sve :D

al nema veze sad cemo to rijesiti nek si reko da je to to ...danke:cool::cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.