Death_beat Član 26.08.2009 #47 RE: ma dajjj nestale linije sa strane, povecan font :icon_biggrin: sad je dobro, ovo mi se svidja, neka malo promjene
RE: ma dajjj nestale linije sa strane, povecan font :icon_biggrin: sad je dobro, ovo mi se svidja, neka malo promjene
nodiash Član 26.08.2009 #49 RE: ma dajjj dobra ova nova fora notifikacije kad ti neko posta na temu..svaka cast
E edoze Član 26.08.2009 #50 RE: ma dajjj meni je opet gadno pogotovo ova ikona od moje garaze,nesto mi zenskasta :lol:
AdnaNsa Član 26.08.2009 #53 RE: ma dajjj nodiash je napisao(la): dobra ova nova fora notifikacije kad ti neko posta na temu..svaka cast Kliknite za proširenje... ima li kad te neko citira
RE: ma dajjj nodiash je napisao(la): dobra ova nova fora notifikacije kad ti neko posta na temu..svaka cast Kliknite za proširenje... ima li kad te neko citira
nodiash Član 26.08.2009 #55 RE: ma dajjj AdnaNsa je napisao(la): nodiash je napisao(la): dobra ova nova fora notifikacije kad ti neko posta na temu..svaka cast Kliknite za proširenje... ima li kad te neko citira Kliknite za proširenje... Sledece godine u ovo doba aBd
RE: ma dajjj AdnaNsa je napisao(la): nodiash je napisao(la): dobra ova nova fora notifikacije kad ti neko posta na temu..svaka cast Kliknite za proširenje... ima li kad te neko citira Kliknite za proširenje... Sledece godine u ovo doba aBd
elmir Član 26.08.2009 #56 RE: ma dajjj super je i meni saddd samo tako momci!!! ZIVIO BHT!!!!:lol::lol:
Golf 1 TDI Član 26.08.2009 #58 RE: ma dajjj super je izgled,jedino boju promjenit,ova crna me ubija momacki...
Melek Član 26.08.2009 #59 RE: ma dajjj Opa moramo da pohavalimo nase admine i modove saka cast momci odlicn uradjeno
Death_beat Član 26.08.2009 #60 RE: ma dajjj pohvala za ovo za notifikaciju kada neko pise u tvojoj temi. Samo: Death_beat je pisao u vašoj temi.. samom sebi saljem notifikacije :icon_smile:
RE: ma dajjj pohvala za ovo za notifikaciju kada neko pise u tvojoj temi. Samo: Death_beat je pisao u vašoj temi.. samom sebi saljem notifikacije :icon_smile: