R3lvedin Član 19.02.2018 #1 Zdravo raja, zovem se Elvedin imam 18 godina dolazim iz Sarajeva grada Vozim golfa 4 gti exclusive 20v turbo AGU oznaka motora 110kw
Zdravo raja, zovem se Elvedin imam 18 godina dolazim iz Sarajeva grada Vozim golfa 4 gti exclusive 20v turbo AGU oznaka motora 110kw
liaar Član 19.02.2018 #3 R3lvedin je napisao(la): Zdravo raja, zovem se Elvedin imam 18 godina dolazim iz Sarajeva grada Vozim golfa 4 gti exclusive 20v turbo AGU oznaka motora 110kw Kliknite za proširenje... Da to nije onaj što se u Tuzli prodavao, sa opisom "JEDAN JEDINI U BIH I ŠIRE" ? Dobrodošao
R3lvedin je napisao(la): Zdravo raja, zovem se Elvedin imam 18 godina dolazim iz Sarajeva grada Vozim golfa 4 gti exclusive 20v turbo AGU oznaka motora 110kw Kliknite za proširenje... Da to nije onaj što se u Tuzli prodavao, sa opisom "JEDAN JEDINI U BIH I ŠIRE" ? Dobrodošao
R3lvedin Član 24.02.2018 #4 liaar je napisao(la): Da to nije onaj što se u Tuzli prodavao, sa opisom "JEDAN JEDINI U BIH I ŠIRE" ? Dobrodošao Kliknite za proširenje... Nije nije ali ce biti takav ako Bog da hahahaha hvala ti brate.. Sent from my SM-A520F using Tapatalk
liaar je napisao(la): Da to nije onaj što se u Tuzli prodavao, sa opisom "JEDAN JEDINI U BIH I ŠIRE" ? Dobrodošao Kliknite za proširenje... Nije nije ali ce biti takav ako Bog da hahahaha hvala ti brate.. Sent from my SM-A520F using Tapatalk