Član
Super nacin za smanjenje bjezanja, ali nije to bas ispravno. Treba djecu nauciti nekim osnovnim vrednostima, ali na drugi nacin.
Ja imam brata 93. godiste, tako da znam o cemu pricam. Ne odnosi se to samo na ucenje, nego uopste njihovo ponasanje, bezobrazluk, glupe fiks ideje i sl. Ove nove generacije su sve gore i gore. I eto dokle je doslo, da im placaju da idu da se skoluju da ne moraju da krampaju celi zivot.
I ja sam puno bjezao, jer niko ne voli uciti, ali sam to radio kad sam morao.
A sad 80% casova ne budu u skoli, a zasto? Jednostavno nece da idu!
Treba vratiti kao sto je bilo nekada davno, sibu u ruke uciteljima i da vidis kako ce da slusaju.:icon_mad:
Potpis. Slazem se u potpunosti sa ovim.TDi Power je napisao(la):Ma treba to ba sve pobit,jbt to se sve iznosi iz kuce,odgoj... dokle je doslo da ih moras moliti gamad da uce,a cak da im placas ccc Bože sacuvaj...
Ja imam brata 93. godiste, tako da znam o cemu pricam. Ne odnosi se to samo na ucenje, nego uopste njihovo ponasanje, bezobrazluk, glupe fiks ideje i sl. Ove nove generacije su sve gore i gore. I eto dokle je doslo, da im placaju da idu da se skoluju da ne moraju da krampaju celi zivot.
I ja sam puno bjezao, jer niko ne voli uciti, ali sam to radio kad sam morao.
A sad 80% casova ne budu u skoli, a zasto? Jednostavno nece da idu!
Treba vratiti kao sto je bilo nekada davno, sibu u ruke uciteljima i da vidis kako ce da slusaju.:icon_mad: