Nova kutija + iznenađenje!

Nova kutija + iznenađenje!

Član
prvo je trebalo napravit kutiju jel ...

(malo sam radnika uposli da razmazuje silikon dok ja fotkam bikoz ic a drti džob :icon_twisted:)

za dalji eksperiment mi je trebalo da je ta kutija oblozena spuzvom pa sam je oblozio spuzvom ...

eh onda sam zgrabio iglu i konac u ruke i opleo da sijem :lol: ...

kad sam sasio to je izgledalo ovako ...

i onda navlacenje:

sa donje strane sam stavio itison da bolje fata za gepek da ne bi hodala ...

i evo ga gotovo ...

onda je samo ostalo da se ubace ostale stvari ...

i to je to ... nazalost nisam obriso sve fino ljepo prije slikanja tako da je zadnja slika nazalost slikana sa tonom prasine al sta je tu je ... nadam se da vam se svidja, vlasnik je prezadovoljan a bogam i ja sam sto sam uspio sam sve sasit i uradit :cool: ... do iduceg proekta, pozzzzzz

IGY

Član
svaka cast, samo radi i mlati lovu
btw mogoa si ovo bolje sasiti, ali ja ne bi bio ja kad tebi ne bi nasao neku manu :)

Član
šut bre za prvi put je i vise nego odlicno, BTW tolko mi se to svidilo da sam vec kupio masinu za sivanje sa nekakvim postoljem/stolom samo to jos trebam sastavit i malo se praksat kad budem imo vremena :cool: ...

e a vidi fakat djeluje krivo na slikama ... ocam u zivo se ne vide te nekakve krivine na ivicama ...

Član
dobra kutija,svaka cast,sad kad budes sio masinom ici ce to kako treba,samo naprijed i sto ti igy rece-mlati lovu,to je bitno;);)

Član
pa nabavio sam, trebam je samo sklopit :) ... mada iskreno da kazem tako mi je ljepo bilo sit, opustajuce, mirno, tisina i tak to ...

Član
eddo je napisao(la):
pa nabavio sam, trebam je samo sklopit :) ... mada iskreno da kazem tako mi je ljepo bilo sit, opustajuce, mirno, tisina i tak to ...

Na sledecu uradi heklanje kad ti se vec svidja :D
Il ispleti sta od vune i onako je zimski rezim pa nek bude i kutija za to :cool:

Dobro odradjeno ;) Sporo je ovo rucno sit al et odradio si :icon_smile:

Član
pa jbga jest malo sporije, al svejedno je sve uradjeno za nekih par sati (od rezanja do sklapanja do sivanja do kraja) ... mislim da bi mi i za duplu kutiju sasvim dovoljan bio jedan radni dan :lol: ...