Član
Brutalno izgledaTo smo skidali kad smo polirali, poslije je vracen...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Brutalno izgledaTo smo skidali kad smo polirali, poslije je vracen...
Vrijeme ti je felge da promjenis
Da se razumijemo, i ja sam protiv carbona, medjutim ostale lajsne su priblizno ove teksture..Ma daj kakav carbon, nemoj zajebavati, uradi to kako treba. Nesto ste sfuserili na dnu ispod M znacke
Dobra ideja, ali iskreno loše odrađeno.Da se razumijemo, i ja sam protiv carbona, medjutim ostale lajsne su priblizno ove teksture..
Ovo na dnu sto si komentarisao nije nista sfusereno, izgleda ok..
Buduci da su lajsne namjenski kupljenje sa carbon detaljima, ostaje ovako..Znam da nisi u carbon fazonu, zato mi je i bilo cudno kad sam vidio sta si uradio. Samo kazem da si mogao a i trebao ovo bolje odraditi. Lajsne out, carbon off, sprej u ruke i ozezi. Kod druga na e46 su sve ove lajsne ofarbane u sivu boju, boja aluminija i meni se svidja kako izgleda
Drug, auto ti je super, fantastično. Samo makni to sranje od karbon folija. To je tako jeftino i djetinjasto... Već je neko pisao, ofarbaj lajsne u neku kul boju...
Drug nadam se da si citao prethodne postove, gdje sam napisao da lajsne i plastike oko mjenjaca nisu u foliji vec fabricki "carbon" .. tj neka guma u tom dezenu..Drug, auto ti je super, fantastično. Samo makni to sranje od karbon folija. To je tako jeftino i djetinjasto... Već je neko pisao, ofarbaj lajsne u neku kul boju...
Proguglaj boljeUpravo gledam, u OEM-u nema tih karbon sranja.