Nokia N95 Garmina navigacija

Nokia N95 Garmina navigacija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
ej ljjudi,molim pomoć,dosao sam do ove točke
9. (ako ste odabrali hrvatski Alati -> Postavke -> Info )
Tamo vam pise Card ID: xxxxxxx
nemogu taj info naci,jel postoji nesto da upisem da nađem CARD ID(kao *#0000#) il kako,hvala unaprijed

Član
drug mora biti....odi na alate..postavke.info..i vices pise ti cadID... a dole ispod se nonostop nesto vrti ....nemozes promasit

BHT Ovisnik
nisam to nasao,al sam googlao i nasao preko čitača kartica,sada nece Mapsource da se instalira:icon_twisted:

Član
sta ti izbaci kad pocnes instalaciju mapsource....probaj prvo inst adriaroute..pa onda mapsource i onda inst koju kartu oces

BHT Ovisnik
jesam,ali nigdje da nađem kartu da izaberem
adria.jpg

a ovdje sam kliknuo CANCEL,nisam isao dalje,valjda tako treba
ms200.jpg

Član
eh ova prva slika..klikni na map tool..i odabiraj koje ces drzave da ti se stave na mob...vices da je bosna iz nekoliko dijelova..ti odaberi sta oces..i onda posalji na telefon ...i to ti je to

BHT Ovisnik
kad uzmem "alat za karte" (valjda map tool) isto kao da sam uzemo miš,samo zaokruzujem,vidio sam ja kako treba biti,evo sad cu snimit pa upload

eess.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=_ZLWAKIVpGg

Član
evo sacu da pogledam video...a nemas sta zaokruzivat ...poklikces bosnu mozda u 5 kilokva i netreba ti toliki zoom uzmi na 300km pa onda ces lakse..ak neznas javi se na msn ..bicu veceras

e drug pa ti nisi oktljuco kartu ...eto u cemu ti je problem..prvo otkljucaj pa onda radi ono sto sam ti reko

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.