Nokia N95 Garmina navigacija

Nokia N95 Garmina navigacija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
evo ga ajmo reci mali problemcic... imam memorijsku karticu od 1gb i garmin navigaciju malo stariju verziju . i nekad radi a nekad ne ..medjutim sad ocu da uzimam novu karticu i da skinem noviju garmin navigaciju i sta sve treba uz nju ...pa moze li mi neko da pomogne oko toga ..sta sve treba ....da nebi sta slucajno zezno i koje su cijene memorijski kartica od 2gb pa nadalje

Član
Cijene kartica od 10 maraka bez PDV-a pa na dalje, naravno 2GB, ovisi od marke. Za ostalo nek ti Deyo kaze konkretnije :D

Početnik
drug nemas sta zeznut imam ja instaliranu navigaciju na svojoj N95 i sve radi super a treba ti:

AdriaROUTE_2.20
GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50020
garmin_kgen_15
MapSource_6141

mislim da je to to...ako ti sta treba mogu ti ja poslat sve ili dati linkove odakle mozes sve skinit...;)

Član
a sto moram to kopirati ...jer mislim stavljati novu .noviju verziju...ako u bug bude oko 30 km od 8gb uzecu ako nebude snacu se nekako...i bravof ako mozes da mi posljes linkove od najnovije verzije ..i koliko znam govori na nasem jeziku ono kud treba skrenut i to...i da vas pitam ...jel vi u autu kad upalite navigaciju da li uhvati signal ili mora negdje napolju da uhvati pa onda ..jer mene nesto zeza nekad oce a nekad ne ...sad kad sam iso zadnji 5 puta nece nikako da signal uhvati ..

Član
Imam ja N95 8GB i imam problem sa Garmin navigacijom ...

Imao sam staru verziju 4.xx. i AdriaMaps koje su fercerale super, satalite nalazio za 1-3min. a odkako sam installirao ovu novu verziju i prebacio sve mape kao i SW.UNL i ono GMM... nece da nalazi satalite, dosad ih nashao 2-3 puta i to nakon pola sata cekanja i trazenja :S

Početnik
evo kome god treba navigacija 5.00.30 za N95 i n95 8g sve moze skinit ovdje sa uputama kako da postima sve

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969

kod mene radi sve super,;);)

Član
meni kad nece da uhvati okrenite naopacke mob znaci gdje je usb onaj da je okrenut prema gore jer je tu antena za navigaciju
e da jos da vas pitam moze li na nokiu n95 memorijska kartica od 8gb da ne kupujem dzabe

Član
ej evo sve sam ovo poskido sta treba samo da jos uzmem karticu od 8gb .. koje mi predlazete karte da stavim ...mogu samo 3 ..naravno obavezno da ima bih po mogucnosti hr

Član
evo ga pala je memoriska kartica...obisao sam citav grad ...i kupim za 30 km pd 4gb sa 3 adaptera nema druge...a slusajte ovo otiso ja u knjizaru reko imate li memoriske kartice ..misle se ljudi ...kaze jel financijske kartice ...hehehehe......dobro sam proso ....sad pocinjem stavljat navigaciju ..daj boze da uspijem hehe...

Član
Uzmi od 4gb i samo kopiraj to sto ti je na ovoj kartici, pa ako ne radi javi se pa cu ti objasiti ili poslati fajlove da kopiras odnosno najvjerovatnije ce ti trebati samo novi SW.UNL fajl ako ista ali mislim da ce raditi ako samo sa te postojece kopiras na drugu.

Probaj sa nekom drugom pa vidi.

Član
ma uzeo sam karticu zbog navigacije je mi je bila 1gb memory..pa nije mogla radit dobro navigacija sta ja znam falilo podataka...pa sam zato uzeo i stavicu najjnoviju verziju je je kod mene bila.4.xx.xx verzija a SW.unl sa dobio novi ..

evo kao sto sam reko prvi problem...inst navigaciju i treba da inst mapsource..kad nemoze sta je treba starija verzija ja skinem opet nece...pa pise da prvo inst adria route ..pa onda to ..pa cu da vidim mozel tako ..kako ste vi isnt maosource

Član
Evo ovako ajde ti fino instaliraj samo garmin taj na telefon na sledeci nacin

Skines ga s neta ali tu verziju za koju imas crack, odnosno taj sw.unl pa onda skines free base map isto sa garmina to ti je besplatno probas to sve da radi kako treba
a onda cu ti ja upload na rapid ili negdje mapu i kljuc za nju koja kod mene radi bez problema i samo kopiras dva fajla na karticu u garmin folder i sve ce da radi.

Član
evo drug ...instalirao sam garmin na mob..mapsource i adriaroute kartu... ako mozes da mi das jos neke karte..ili koja je najdetaljnija za bih,cro,cg ...te mi najvise trebaju .... hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.