pioneer_09 je napisao(la):I ja da pitam nesto. Imam nokiu n85 i prethodni vlasnik je instalirao najnoviji software koji postoji, pa ima li mogucnost da se vrati prethodni software, jer ovaj ima nekih greski
kako si uradio ful reset?kad ga resetujes da li ti trazi da izaberes zemlju?i da podesis sve novo?koji kod si ukucavao?*#7370# ili *#7780#pioneer_09 je napisao(la):e pa u tome i jeste problem. Kada uradim full reset nista se ne desi. Samo se nesto obrise, ne sve. Zato i pitam da li se moze nekako drugacije vratiti?
pioneer_09 je napisao(la):*#7780# je ako se ne varam za full reset
mada sam ukucavao i jedan i drugi ali isto bude. Npr imam nekih stvari koje sam instalirao i uopste ih ne obrise
da skini najnovji nokia pc suite i kad se spojis na njega i kad ti ocita mobitel vidjet ces tamo na update software osvjezi i ako bude imao novi skini gaMuMa je napisao(la):evo sad cu da radim updete jel preko Nokia pc studio i samo kliknem na updeta sowftere i jel on sam dalje radi
pioneer_09 je napisao(la):I ja da pitam nesto. Imam nokiu n85 i prethodni vlasnik je instalirao najnoviji software koji postoji, pa ima li mogucnost da se vrati prethodni software, jer ovaj ima nekih greski
mara- je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):I ja da pitam nesto. Imam nokiu n85 i prethodni vlasnik je instalirao najnoviji software koji postoji, pa ima li mogucnost da se vrati prethodni software, jer ovaj ima nekih greski
Ti lično, samo sa usb kablom nikako ne možeš vratiti telefon na stariju verziju. To bi "ubilo" telefon. To mogu samo ovi po servisima što imaju jaf box, ali svi kažu da to nije baš jednostavno i da ima rizika.
pioneer_09 je napisao(la):*#7780# je ako se ne varam za full reset
mada sam ukucavao i jedan i drugi ali isto bude. Npr imam nekih stvari koje sam instalirao i uopste ih ne obrise