Nogomet_Bavi Li Se Tko??

Nogomet_Bavi Li Se Tko??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
da neotvaram novu temu igy ce me slomit:D...elem fudbal samo rekreaciono al ga volim vise nego ista....kosarku treniro 8 godina u slobodi...kadetski prvaci BIH 98 il 99 ne sjecam se tacno...juniorski prvaci BiH 00/01 i viceprvaci 2002...sad trenutno nista...sjedim na stolici..tipkam po citav dan i gajim tibu:D

IGY

Član
nodiash je napisao(la):
da neotvaram novu temu igy ce me slomit:D...elem fudbal samo rekreaciono al ga volim vise nego ista....kosarku treniro 8 godina u slobodi...kadetski prvaci BIH 98 il 99 ne sjecam se tacno...juniorski prvaci BiH 00/01 i viceprvaci 2002...sad trenutno nista...sjedim na stolici..tipkam po citav dan i gajim tibu:D

eno sad :lol::lol::lol::lol:

Član
nekad davno kad sam bio mladji treniro, oprobo haman sve sportove koje sam mogo i bio u prilici. trenutno sad ponekad na terminu fudbala, ljeti nekad tenisa i basketa...

a sto se tice prijedloga za termin sto je reko noke, ja se slazem. ako se mozemo dogovorit, rado... ;)

Član
.nOKe je napisao(la):
Schumi je napisao(la):
Trenirao u bubamari malo,igrao na ulici i po terminima,sad jedino ponekad pogledam na tv-u :cool:

jesi penzioner djecem :lol:

Šuti gade :lol:

P.S. Sa osnovnom školom u osmom razredu osvojio srebro,izgubili u finalu na penale,a igralo se na Koševu,jes da je poprijeko bio teren al Koševo je Koševo :lol:

Legend
Nexus je napisao(la):
jel to mene neko spominje:D

ti imas jotirane felge, necemo tebe :cool:

Schumi je napisao(la):
Šuti gade :lol:

P.S. Sa osnovnom školom u osmom razredu osvojio srebro,izgubili u finalu na penale,a igralo se na Koševu,jes da je poprijeko bio teren al Koševo je Koševo :lol:

hahahah
dobar :p

---------

za termin cemo naknadno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.