Nogomet_Bavi Li Se Tko??

Nogomet_Bavi Li Se Tko??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo bas me zanima,ovdje svi neki cuneri:D pa reko ima li tko ovako da se bavi sportom...
Mozda smo se sreli nekad tj igrali jedan protiv drugog a neznamo..
Ajmo ima li tko da je fudbaler?

Ja sam inace clan NK Krajišnik__Velika Kladuša..
Igrao sam za juniore,bili smo dobra ekipa..
liga Omladinska liga-Zapad

IGY

Član
ne znam ima li ova tema svrhu
ja licno nisam ljubitelj fudbala, i na ovom sam forumu radi auta, i zanimljivosti oko toga
i ovo je auto forum, gdje je sve vezano za auto svijet i mislim da se treba fudbal podalje drzati ;)

to je moje misljenje

IGY

Član
GTI 16V je napisao(la):
eh ja nisam fudabalerka hehehehh......a za ostale ne znam!!!

super
ajd jos jedan glas za ne pa da je kljucam :cool:

jebes fudbal pored auta
kad se 22 covjkea ganjanju oko jedne lopte ko da je od zlata :D

nekad vidim u izlagu radnje fudbalsku loptu...to je moja jedina veza sa fudbalom :)
previse se otvara tema ne vezanih za auta...

IGY

Član
Death_beat je napisao(la):
nekad vidim u izlagu radnje fudbalsku loptu...to je moja jedina veza sa fudbalom :)
previse se otvara tema ne vezanih za auta...

dovoljno
yes
yes
yes
lock fudbalu :D:D:D

BTW Death i Lejla hvala na pomoci da se zakljuca tema o fudbalu :cool::cool::cool:

IGY

Član
evo posto se neki zale na to sto je fudbal zakljucan, uzivajte fudbaleri
evo vam tema i nastavite kvariti automoto forum temamam koje uopste nisu vezane za taj sport:icon_cry:

Legend
hvala
jedna tema u off topicu ne kvari auto moto uopste.. bolje banuj ove spamere, i brisi off topic, eto to je nesto pametnije..

nego da nastavim temu..

trenirao dugo vremena, povreda jedna,druga,treca prestao sad onak igram sa rajom po terminima.. bude dobro :D

cak sam i zagovornik da se mi jednom (clanovi foruma) dogovorimo pa bacit neki termin, ako nista ovi iz sa i okolice..
pozz

Član
ajdeeee ne seriii...kolko je drugih tema koje nemaju veze s autima pa moze i jedna o fuci...btw dobar si cojk majke mi:lol::cool:

.nOKe je napisao(la):
hvala
jedna tema u off topicu ne kvari auto moto uopste.. bolje banuj ove spamere, i brisi off topic, eto to je nesto pametnije..

nego da nastavim temu..

trenirao dugo vremena, povreda jedna,druga,treca prestao sad onak igram sa rajom po terminima.. bude dobro :D

cak sam i zagovornik da se mi jednom (clanovi foruma) dogovorimo pa bacit neki termin, ako nista ovi iz sa i okolice..
pozz

Koji si ti hoshtapler...rodila majka pametno svoje:lol:...igy kljucaj koga briga za noketa i sto je on igro fuce:lol:

Legend
nodiash je napisao(la):
Koji si ti hoshtapler...rodila majka pametno svoje:lol:...igy kljucaj koga briga za noketa i sto je on igro fuce:lol:

nisam imenovao spamere, a ako si se ti nasao medju njima, jbg :lol:

Član
.nOKe je napisao(la):
nodiash je napisao(la):

malo je onih koji nisu spameri...tako da vjerujem da ce se svako naci u tome...ukljucujuci i tebe:D

igy mogul ja promjenit svoj glas za kljucanje teme...noke me je sad totalno preokreno sa svojim idejama o banu nas "manjina" spamera:icon_biggrin:

p.s noke razocaro si me...ja mislio ti si old school cool spamer...medjutim:D

Legend
nodiash je napisao(la):
.nOKe je napisao(la):
nodiash je napisao(la):

malo je onih koji nisu spameri...tako da vjerujem da ce se svako naci u tome...ukljucujuci i tebe:D

igy mogul ja promjenit svoj glas za kljucanje teme...noke me je sad totalno preokreno sa svojim idejama o banu nas "manjina" spamera:icon_biggrin:

ja spamer ? :D
jaaha
dobro :lol::lol::spam:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.